15 dkg fehér csoki, 20 dkg túró, 2 dl habtejszín
1. A csokit vízgőz fölött megolvasztom.
2. A túróval elkeverem, hagyom kihűlni.
3. Közben a tejszínt habbá verem és óvatosan beleforgatom a túrós masszába.
4. Nyomózsákkal kis tálkákba töltöm és min. 2 órára hűtőbe teszem
A töltelék tetszőleges, nálunk mákkrém volt, amihez darált mákot és kevés édesítőt annyi forró vízzel kevertem össze, hogy kenhető, de nem folyós krém legyen. A tojásokat a víz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananászt lecsepegtetjük, a levet lemérjük, és a tejjel kiegészítjük, hogy 400 ml-t kapjunk. A pudingot és a cukrot egy kevés lével csomómentesre keverjük, a megmaradt levet felf...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz epres pohárkrém elkészítéséhez a zselatinokat hideg vízbe áztatjuk, a tejszínt kemény habbá verjük. A pezsgőt a cukorral, és a sárgájával vízgőz fölött habosítjuk, ügyelve, hogy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban verjük habosra a vajat, majd adjuk hozzá a mézet, a cukrot és a fahéjat. Adjunk hozzá egy csipetnyi sót is. Keverjük alaposan össze, majd kóstoljuk, ha esetleg úgy érezz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű