15 dkg fehér csoki, 20 dkg túró, 2 dl habtejszín
1. A csokit vízgőz fölött megolvasztom.
2. A túróval elkeverem, hagyom kihűlni.
3. Közben a tejszínt habbá verem és óvatosan beleforgatom a túrós masszába.
4. Nyomózsákkal kis tálkákba töltöm és min. 2 órára hűtőbe teszem
A “cukros” mákon kívül összegyúrjuk az alapanyagokat, és legalább 2 órát lefedve pihentetjük. Dió nagyságú gombócokat formázunk belőle, és enyhén sós vízben kifőzzük őket (egyszer...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször a krémet főztem meg. Egy tapadásmentes lábosba öntöttem a tejszínt, a vizet és belekapartam a vanília magjait. A krémport, tojássárgát kevés vizes tejszínnel csomómentesr...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KözepesÖsszekeverjük a lisztet a szódabikarbónával. A mézet és a fűszereket összefőzzük, majd hozzáadjuk a margarint, és addig kevergetjük, amíg kihűl. A 3 tojást felverjük a cukorral....
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA túrót a natúr joghurttal és az édesítőszerekkel összeturmixoljuk. A megmosott, lecsumázott epret botmixerrel pépesítjük és a túrókrémhez keverjük. Frissen fogyasztjuk!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű