1/4 kg tört burgonya, 1 tojás, liszt, amennyit felvesz, só, bors, tejföl
1. A tört burgonyát a tojással, sóval, borssal, liszttel összedolgozzuk. Nem baj, ha kicsit ragad.
2. Majd lisztes kézzel golyókat formálunk belőle, és a tenyerünkben ellapítjuk.
3. Nem túl sok, forró zsiradékban mindkét oldalát pirosra sütjük.
4. Tejföllel, friss zöldségekkel tálaljuk.
Palacsintatésztát készítünkl. Beleöntünk feldarabolt 20 d krinolint, 1 hagymát, 1-2 paprikát, 2-3 paradicsomot, pár csemegeuborkát, kevés gombát.
Elkészítési idő:A kaprot mosd meg és vágd apróra. A tojásokat tedd egy tálba, sózd meg és robotgéppel verd fel, tedd bele a cukrot és verd tovább. Add hozzá a tejet és a már kihűtött olvasztott va...
Elkészítési idő: 30 percA kefirt keverjük össze a szódabikarbónával, adjuk hozzá a tojást és a növényi olajat. A lisztet állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a masszához. Addig gyúrjuk, míg egy...
Elkészítési idő: