20 dkg füstölt sajt, 1 csomag penne tészta, 1 nagy pohár tejföl (20 %-os), 4-5 gerezd fokhagyma, kevés ételízesítő, tetejére petrezselyem zöldje
1. Egy teflonbevonatú edénybe beleteszem a tejfölt, a fokhagymát, kevés ételízesítőt, és belereszelem a füstölt sajtot.
2. Egy-két perc alatt megolvad a sajt és egyneművé válik a szósz.
3. Kifőzöm a tésztát, beleforgatom a szószba, majd megszórom petrezselyem zöldjével illetve ízlés szerint bazsalikommal (vagy ha csípősen szereti valaki, egy kis piros chili paprikával).
Nagyon fontos, hogy csak frissen jó.
A tojásokat elkezdjük felverni és közben lassan hozzáadjuk a vizet, majd pedig az olvasztott zsírt is. Ezután az egymással elkevert liszteket és szódabikarbónát folyamatos keverés...
Elkészítési idő:A makarónit sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz. Megs...
Elkészítési idő:Az olasz konyha nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, nincs máshogy ez a pizzával sem. Az igazi, olasz pizzatészta recept nem tartalmaz mást, mint a liszt-víz-olívaolaj-él...
Elkészítési idő: