1 kg megtisztított burgonya, 10 dkg vaj, 1 tk bazsalikom, zöldpetrezselyem, 1 tk őrölt kömény, só, bors
1. A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk.
2. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180 fokon sütjük 35-40 percen át.
3.Megforgatjuk többször, hogy minden oldala jól átsüljön és ha szükséges egy kevés olajat is önthetünk alá.
A burgonyát pucoljuk meg, vágjuk negyedekbe, majd hasábokra. A rozmaringot aprítsuk össze, a fokhagymát reszeljük le. Egy nagy lábasban melegítsünk 2 liter vizet, mikor forr, ad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát egy kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát a zöldborsót, a gombát és együtt pirítjuk tovább. 2. Pár perc után beletesszük az árpag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megtisztítjuk, karikákra vágjuk, és egy olajjal kikent tepsibe vagy tűzálló tálba terítjük. 2. Előmelegített sütőben fél óráig sütjük. 3. Közben a szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA könt krumplit tojással, sajttal, lisztel , só, borssal összekavarom és gombócokat formálok belőle majd olajban kisütjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű