1 kg megtisztított burgonya, 10 dkg vaj, 1 tk bazsalikom, zöldpetrezselyem, 1 tk őrölt kömény, só, bors
1. A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk.
2. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180 fokon sütjük 35-40 percen át.
3.Megforgatjuk többször, hogy minden oldala jól átsüljön és ha szükséges egy kevés olajat is önthetünk alá.
1. Apró szemű újkrumplit használjunk, még akkor is, ha ezt munkásabb megpucolni. 2. Pár percre vízbe áztatjuk, a bőrét lekaparjuk, egészben hagyjuk. 3. A borsót kifejtjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A karfiolt szedd rózsákra és zöldségaprítóban morzsalékosítsd. 2. Kevés olajon a hagymával és a fokhagymával pirítsd össze a karfiolrizst. Nagy lángon dolgozz, de rövid ideig,...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA közepes nagyságú krumplikat héjában megfőzzük. Ha kész meghámozzuk, majd 1 cm-es karikákra vágjuk. Tepsibe egymás mellé rakjuk, sózzuk, megszórjuk egész köménnyel és rárakjuk a k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk egy lábasban vizet forrni. Az összetevőket egy edénybe mérjük. Nokedli recept Fakanállal, kívülről befelé irányított mozdulatokkal, lassan, csomósra keverjük a galusk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű