1 kg megtisztított burgonya, 10 dkg vaj, 1 tk bazsalikom, zöldpetrezselyem, 1 tk őrölt kömény, só, bors
1. A burgonyát megtisztítjuk és megmossuk, majd bevagdossuk.
2. A fűszereket belekeverjük a vajba, és átkenjük vele a burgonyákat, majd beleforgatjuk a felszeletelt petrezselyembe és 180 fokon sütjük 35-40 percen át.
3.Megforgatjuk többször, hogy minden oldala jól átsüljön és ha szükséges egy kevés olajat is önthetünk alá.
A rizst válogassuk ki, ha kell (esetleges barna, fekete, stb.színű szemeket), majd mossuk át jó alaposan vízzel. Közben hevítsünk fel egy lábosban 1-2 ek olajt. A rizsről öntsük l...
Elkészítési idő: 20 perc+ pihent Nehézség: Könnyű2 bögre vizet felforralunk, hozzáadjuk a bulgurt, sózzuk, majd 10 percig a legkisebb lángon, lefedve főzzük. Ezután lezárjuk a gázt, a még fel nem szívott vizet a bulgur ezután fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Melegítsd elő a sütőt 190 ° C fokra. 12 muffin formát vajazz ki 2. Helyezzük a burgonya szeleteket egy nagy tálba. 3. Adjunk hozzá olvasztott vajat, parmezán sajtot, kakukkfü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű