50 dkg túró, 15 dkg vaj, 1 dkg só, 5 dkg őrölt bors, 1 cs metélőhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 5 g pirospaprika, 1 csipet chilipor
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
2. Töltelékként tálaljuk.
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket. 2. Pár óra hűtés után fo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszekeverni az aprított alapanyagokat.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA kesudiót egy éjszakára beáztatjuk annyi vízbe, amennyi éppen ellepi. Ezután leöntjük róla a vizet, majd egy aprítógépbe tesszük a többi hozzávalóval együtt. A friss zöldfűszereke...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A csirkecombokat megmossuk és himalája sóval ízesített vízben (ha van húslevesünk, azzal sokkal finomabb) a forrástól számítva kb. 40 perc alatt puhára főzzük. (Ha maradék hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű