50 dkg túró, 15 dkg vaj, 1 dkg só, 5 dkg őrölt bors, 1 cs metélőhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 5 g pirospaprika, 1 csipet chilipor
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
2. Töltelékként tálaljuk.
A tonhalkonzervről leöntöm a levet, majd a többi hozzávalóval alaposan elkeverem. Kenyérrel kínálom.
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: KönnyűHámozd meg, és magozd ki az avokádót. Tedd az alapanyagokat egy edénybe és turmixold össze a hozzávalókat botmixerrel vagy turmixgépben. Mártogatósként tálald nyers paprikával, ubo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFélbevágjuk a padlizsánokat, és 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük őket. Amíg sül a padlizsán, a lilahagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Ha a padlizs...
Elkészítési idő: 60 Nehézség: Könnyű