4 keményre főtt tojás, 1 ek margarin, 5 dkg juhtúró, 1 ek reszelt vöröshagyma, 1 nagy cs petrezselyemzöld, só, bors, mustár
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket.
2. Pár óra hűtés után fogyasztható.
A májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 percA konzervet elõször csak egy kis helyen megbontom, a levét leöntöm (nem használom fel) majd a tonhalat egy tálba teszem, villával összetöröm, rányomom a tubus majonézt, pár csepp c...
Elkészítési idő: 30 percA fokhagymát a csicserivel pürésítjük darálóban, majd pürésítés közben hozzáadjuk a jégkockát, citromlevet, tahinit, sót és tovább pürésítem. A jégkocka segít abban, hogy a hummus...
Elkészítési idő:A sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...
Elkészítési idő: