4 keményre főtt tojás, 1 ek margarin, 5 dkg juhtúró, 1 ek reszelt vöröshagyma, 1 nagy cs petrezselyemzöld, só, bors, mustár
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket.
2. Pár óra hűtés után fogyasztható.
A megmosott, szárazra törölt medvehagymát felapírítjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint sót, majd botmixerrel pépesítsük. Ezután hozzáadjuk a puha v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk, belerakjuk vaníilás cukrot, fahéjat, mazsolát, és a felvert tojásokat. Ha savas, ruhába töltjük, lecsöpögtetjük, és 1 napig érleljük a hűtőben.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat. 2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz