4 keményre főtt tojás, 1 ek margarin, 5 dkg juhtúró, 1 ek reszelt vöröshagyma, 1 nagy cs petrezselyemzöld, só, bors, mustár
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket.
2. Pár óra hűtés után fogyasztható.
Összekeverni az aprított alapanyagokat.
Elkészítési idő: 15 perc1. Felezd el hosszában az avokádót, szedd ki a magját, és a húsát kanalazd egy tálba. 2. Villával törd darabosra 3. Keverj bele nagyon finomra vágott lilahagymát 4. Szintén mehe...
Elkészítési idő: 20 perc◾️A túrót a tejföllel krémesre keverjük, majd mehet bele a felaprított lila hagyma. ◾️A vajat vagy margarint felolvasztjuk, majd ha picit hűlt, a túróhoz adjuk. ◾️Ezután befűs...
Elkészítési idő: 20 perc