4 keményre főtt tojás, 1 ek margarin, 5 dkg juhtúró, 1 ek reszelt vöröshagyma, 1 nagy cs petrezselyemzöld, só, bors, mustár
1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket.
2. Pár óra hűtés után fogyasztható.
kiflik tetejét levágjuk, és kikaparjuk a belsejét úgy, hogy kb. fél cm-es széle maradjon. Egy serpenyőben felforrósítjuk a margarint, és beletéve a lisztet világos rántást készítü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, jól lecsepegtetjük, majd krumplinyomóval vagy villával jól összetörjük. A majonézhez a tojássárgáját a mustárral elkavarjuk, fol...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA túrót villával összetöröm, tejföllel kikeverem, majd hozzáadom a kockára vágott sonkát, uborkát és a lila hagymát. Alaposan összekeverem és egy órára hűtőbe teszem. Jó étvágya...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű