40 dkg liszt, 2 tojás, 1 dkg só
1. A galuskához a hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd sós vízben kifőzzük.
Végy kisméretű krumplikat, tisztítsd meg vágd félbe, negyedbe, sózd és borsozd, majd sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon süsd készre. Fokhagymával, kakukkfűvel ízesítve
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A káposzta külső leveleit leszedem és eldobom, ezt nem szoktam használni. 2. Kettévágom a fejet, kiszedem a torzsáját, és egészen vékony szeletekre felvágom a káposztát....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplikat megmossuk, meghámozzuk, és apró lyukú reszelőn pépesre reszeljük. Beleütjük a tojást, beleszórjuk az apróra vágott petrezselyem levelét, a lisztet, a sót, borsot, é...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozom, felkockázom, jól megmosom, és felrakom bő vízben főni, sóval, jó puhára főzöm, amíg fő, addig megdinsztelem a felszeletelt hagymát, megfőtt a krumpli leszűr...
Elkészítési idő: 10-perc Nehézség: Könnyű