50 dkg hosszú metélt, 15 dkg gomba, fél fej vöröshagyma, 5-6 szál petrezselyem, 10 dkg reszelt sajt, vaj, bors, só
1. A hagymát reszeld le, s kevés vajon pirítsd sárgára.
2. Add hozzá a megtisztított, apróra vágott gombát, és a hagymával párold puhára.
3. Sózd, borsozd, add hozzá az apróra vágott petrezselymet.
4. Főzd meg a metéltet, add hozzá a gombát, esetleg még egy kis vajat, s forrón, reszelt sajttal megszórva tálald.
A sonkát és a hagymát apró kockákra vágjuk. Majd a forró vajban megpirítjuk, megszórjuk a liszttel, további 1 percig forrósítjuk, majd felöntjük a levessel és tejszínnel....
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1.) A tészta hozzávalóit összekeverjük egy tálban. Aki a laza tésztát szereti, az picit több vizet adjon hozzá, aki a keményebbet szereti, az kevesebbet használjon. 2.) Egy faz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 250 fokra. Állíts össze a tésztát, dagaszd meg, majd nyújtsd ki vékonyra. Keverd össze a tejfölt a tejszínnel, fűszerezd, majd kend rá a tészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplit megfőzzük és összetörjük. Közben a tojásokat megfőzzük, összekeverjük a tejfölt, az apróra vágott sonkát és a sajt felét reszelve, végül a főtt tojást szintén reszelve....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű