15 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt (Medve, vagy Philadelphia), 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, só, bors, bőven szerecsendió
1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez.
3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.
Az alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és elkeverjük a puha vajjal, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. A tojásokat keményre főzzük, meghámozzuk, apró lyukú reszelőn lereszeljük, és hozzákev...
Elkészítési idő: 15 perg Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megszurkáljuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt krémesen puhára sütjük őket. A már sülő padlizsánok mellé nagyjából a 20. perc környékén be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük. 2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát. 3. Sózzuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz