Családireceptkönyv.hu

Házi boursin


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


15 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt (Medve, vagy Philadelphia), 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, só, bors, bőven szerecsendió

Elkészítés:


1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.

2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez.

3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.

Házi boursin

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mennyei Tonhal szendvicskrém
Mennyei Tonhal szendvicskrém

--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt. Sóval, jó sok...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
Márványkrém
Márványkrém

A vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tojáskrém
Tojáskrém

1. A tojásokat apróra vágjuk, és összekeverjük a többi hozzávalóval. Frissen érződjön inkább túl fűszeresnek, mert a tojás magába szívja az ízesítőket. 2. Pár óra hűtés után fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk