Családireceptkönyv.hu

Házi boursin


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


15 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt (Medve, vagy Philadelphia), 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, só, bors, bőven szerecsendió

Elkészítés:


1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.

2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez.

3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.

Házi boursin

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Vegán mogyorókrém
Vegán mogyorókrém

A mogyorót 190 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megpirítjuk, majd ledörzsöljük a héját, és aprítógépben alaposan lezúzzuk, fokozatosan hozzáadagolva a mogyorótejet, ho...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veronika
Lecsós szendvicskrém
Lecsós szendvicskrém

1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Körözött
Körözött

1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Ilka
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM
Aszalt paradicsomos babos kence - TCM

A hozzávalókat a megadott sorrendben a késes aprító tartályába tesszük és krémesre pürésítjük, vagy egy tálban botmixerrel krémesítjük. A végén, ha szükséges, még igazítunk az ízek...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk