15 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt (Medve, vagy Philadelphia), 10 dkg vaj, 1 gerezd fokhagyma, 1 csokor zöldpetrezselyem, só, bors, bőven szerecsendió
1. A fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
2. Hozzáadjuk a tejtermékekhez.
3. Az egészet villával összekeverjük, fűszerezzük.
A mogyorót 190 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megpirítjuk, majd ledörzsöljük a héját, és aprítógépben alaposan lezúzzuk, fokozatosan hozzáadagolva a mogyorótejet, ho...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót egy nagyobb tányérba rakjuk. 2. Villával alaposan szétnyomkodjuk, hogy ne legyenek benne csomók. 3. Beletesszük a tejfölt, a piros aranyat, a köménymagot, kis só...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat a megadott sorrendben a késes aprító tartályába tesszük és krémesre pürésítjük, vagy egy tálban botmixerrel krémesítjük. A végén, ha szükséges, még igazítunk az ízek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű