Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Hordós savanyú


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 l víz, 1 l ecet, 35-50 dkg cukor, 12 dkg só, 1 dkg szalicil vagy nátrium benzoát, 1 kk bórkén, 1 cs mustármag, babérlevél, bors, torma

Elkészítés:


1. A hordóba folyamatosan tesszük a zöldségeket.

Hordós savanyú

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bedő
Csalamádé
Csalamádé

2-3 napig állni hagyjuk és többször átforgatjuk. 3 nap után lehet üvegbe rakni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Csípős paprikakrém
Csípős paprikakrém

A paprikákat jó alaposan mosd át, akár többször is, a száraikat távolítsd el, a magvakat ne! Darabold tetszőleges méretűre őket, majd végy elő egy húsdarálót, tedd bele a legkisebb...

Elkészítési idő: 1 nap
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Olajos ecetes almapaprika
Olajos ecetes almapaprika

A paprikát alaposan megmosom, kicsumázom ki, szeleteketvágok. Az elkészített lében kisebb adagokban főzöm ki, egyszerre annyit, hogy a lé ellepje. Pár percig forralom a szeletelt p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dobálós savanyúság
Dobálós savanyúság

A megadott mennyiségű ideg vízbe tesszük a hozzávalókat. Egyéni ízlés szerint lehet változtatni rajt, de nekem így tökéletes. Folyamatosan lehet bele dobálni a savanyúságnak szánt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk