menu

Családireceptkönyv.hu

Hordós savanyú


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4 l víz, 1 l ecet, 35-50 dkg cukor, 12 dkg só, 1 dkg szalicil vagy nátrium benzoát, 1 kk bórkén, 1 cs mustármag, babérlevél, bors, torma

Elkészítés:


1. A hordóba folyamatosan tesszük a zöldségeket.

Hordós savanyú

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tibor
Kereszt féle 7dl-es ubi
Kereszt féle 7dl-es ubi

Ezt hideg vízzel felöntöm, tepsiben dunsztolni, újságpapír+víz, 200 celsius

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
share
Uborkasaláta téli
Uborkasaláta téli

5 kg ubi legyalulva, rászórok 8 dl cukrot, 2,5 dl 20 százalékos ecetet, 1 evőkanál mustármagot, 1 dl sót, 1 kávéskanál nátrium benzoátot, 1 kávéskanál borkén port, 1 fél evőkanál e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Karfiollal töltött paradicsompaprika
Karfiollal töltött paradicsompaprika

A paradicsompaprikákat megmossuk,kicsumázzuk.A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk.A vizet felforraljuk a sóval,cukorral,ecettel és a fűszerekkel.Mikor a víz forr,rendre beletes...

Elkészítési idő: 50
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Maria
Erős ecetes paprika télire
Erős ecetes paprika télire

A hozzávalókat összeforraljuk a bórkén kivételével. Kihűtjük és addig megtöltjük az üvegeket a paprikákkal vagy uborkákkal is lehet keverni. Ezzel a lével bármilyen savanyúságot el...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk