sugo, 20 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg hagyma, fokhagyma, só, bors, oreganó, paradicsomlé, 10 dkg sajt
1. A marhahúst nagylyukú tárcsán átdaráljuk.
2. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, majd felöntjük paradicsomlével. Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen.
3. A sugóval megkent tésztára tesszük a húst, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
1. A sugót a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a főtt, metéltre vágott csirkemellet. 2. Oreganóval ízesítjük, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Dagasztótálban keverjük össze a lisztet a sóval és a krumplival, adjuk hozzá a tejben feloldott élesztőt, és kezdjük dagasztani. 2. Ha már nagyjából összeállt a tészta, lött...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Ha friss élesztővel dolgozom, az kevés cukros langyos tejben felfuttatom. A szárítottat egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni. 2. A lisztből, krumpliból, ola...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA langyos tejbe belemorzsoljuk az élesztőt és felfuttatjuk 5-10 perc alatt. A lisztet összekeverjük a sóval, hozzáadjuk a tejfölt, majd a felfuttatott élesztős tejet és bedagasztj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű