sugo, 20 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg hagyma, fokhagyma, só, bors, oreganó, paradicsomlé, 10 dkg sajt
1. A marhahúst nagylyukú tárcsán átdaráljuk.
2. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, majd felöntjük paradicsomlével. Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen.
3. A sugóval megkent tésztára tesszük a húst, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
A sót és a lisztet összekeverjük. A langyos vízhez hozzáadjuk a csipetnyi cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfutatjuk. Hozzáadjuk a liszthez. Hozzágyúrjuk az olivaolajat is....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt 150 ml langyos vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk (kb. 15 perc). 2. A lisztet és a sót elkeverjük, és mélyedést készítünk a közepébe. Ebbe öntjük az élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézPici zsíron a hagymát és a fokhagymát lesütjük, kevés vízzel felöntjük, majd hozzáadjuk a paradicsom konzervet. Sózzuk, borsozzuk, valamint majoránnával vagy bazsalikommal ízesítj...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűKimérem és átszitálom a lisztet. Elkeverem benne a sót. 20 mp-re beteszem a mikróba, meglangyosítom. Langyos vízben elkeverem a kis kristálycukrot és belemorzsolom a friss élesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes