sugo, 20 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg hagyma, fokhagyma, só, bors, oreganó, paradicsomlé, 10 dkg sajt
1. A marhahúst nagylyukú tárcsán átdaráljuk.
2. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, majd felöntjük paradicsomlével. Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen.
3. A sugóval megkent tésztára tesszük a húst, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót. 2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek. 3. Forró sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókból tesztát dagasztunk, kicsit lágyabb tesztát kapunk mint a pizzatésztánál szokás. kiolajozott tálba tesszük, es duplájára kelesztjük. Mikor duplajara kelt, 8 részre o...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAus allen Zutaten mit einem Löffel oder mit den Händen einen glatten Teig kneten und in runder Form auf einem mit Backpapier belegten Backblech ausbreiten. Je nach Geschmack kann d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveles tésztát kinyújtjuk. Megkenjük az egészet pizzakrémmel, majd fűszerezzük. Az egyik felére sajtot reszelünk, majd ráhajtjuk a pizzás részt. Vékony csíkokra vágjuk, megcsava...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű