sugo, 20 dkg marhahús, 5 dkg füstölt szalonna, 5 dkg hagyma, fokhagyma, só, bors, oreganó, paradicsomlé, 10 dkg sajt
1. A marhahúst nagylyukú tárcsán átdaráljuk.
2. A szalonnát apró kockákra vágjuk és megpároljuk. A húst rádobjuk, zúzott fokhagymával, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük, majd felöntjük paradicsomlével. Ügyeljünk arra, hogy a párolás végére csak nagyon kevés leve legyen.
3. A sugóval megkent tésztára tesszük a húst, megszórjuk reszelt sajttal, és sütőben megsütjük.
2-3 mm vékonyra nyújtjuk a tésztát. Összekeverjük a szószhoz valókat, majd rákenjük a tésztára. Sonkát, kukoricát, paradicsomot stb teszünk rá, majd reszelt sajttal megszórjuk....
Elkészítési idő: 1 óraÖsszegyúr keleszt, kézzel formál és süt. Kemencében kb 5 perc kellett neki.
Elkészítési idő: