menu

Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag

Elkészítés:


1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.

2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.

3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tölthetjük kivájt zöldpaprikába

Körözött

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Tavaszi túrókrém
Tavaszi túrókrém

1. A zöldhagymát, lila hagymát és a retket apróra vágjuk, a túrót a tejföllel simára keverjük, majd hozzáadjuk a zöldségeket, végül pedig mustárral és sóval ízesítjük. 2. Ha sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Sonkakrém
Sonkakrém

1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Sajtkrém
Sajtkrém

1. A Medvesajtot villával össze kell törni, a fokhagymát apróra összevágni és az összes hozzávalót alaposan összekeverni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Kriszta
Camambert sajtos kence
Camambert sajtos kence

A hagymát, fokhagymát apróra vágjuk. A camembert sajtot villával szétnyomkodjuk, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd egy-két óra hűtőben “érlelés” után fogyasztjuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk