20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag
1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.
3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.
Tölthetjük kivájt zöldpaprikába
Az érett avocado húsát villával krémesre nyomkodom. Belekeverem a hozzávalókat, hűtve tálalom. Vigyázzunk a fokhagymával, ne nyomja el a többi ízt. Az újhagyma elhagyható, díszít...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű