20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag
1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.
3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.
Tölthetjük kivájt zöldpaprikába
link
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk. 2. A hónapos retket...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFagyasztott tonhalat fagyottan tejbe és foghagymával megfőztem, egy lapáttal kiszedtem, egy tálba raktam, fehér bors, só, vaj, citromlé, kevés apróra vágott kapor, egy teáskanál mu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni. 2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát. 3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz