Családireceptkönyv.hu

Körözött


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag

Elkészítés:


1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.

2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.

3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.

Trükkök, tippek, praktikák:


Tölthetjük kivájt zöldpaprikába

Körözött

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Karolin
Avokádókrém (guacamole)
Avokádókrém (guacamole)

Az érett avocado húsát villával krémesre nyomkodom. Belekeverem a hozzávalókat, hűtve tálalom. Vigyázzunk a fokhagymával, ne nyomja el a többi ízt. Az újhagyma elhagyható, díszít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás sajtkrém
Fokhagymás sajtkrém

1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Gombakrém
Gombakrém

A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anett
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

1. A padlizsánt elfelezzük, majd a vágott felülettel lefelé egy tepsibe rakjuk. 200 fokon, alul-felül sütésen megsütjük (30-40p). 2. A megsült padlizsán husát egy kanállal kikapar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk