20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag
1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.
3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.
Tölthetjük kivájt zöldpaprikába
1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is. 2. A tojás reszelhető vagy darálható. 3. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz a nagyszerű ebben a receptben, hogy minden hozzávalót egy nagy keverőtálba öntünk, és egy villa segítségével simára keverjük az egészet. Más dolgunk nincs mint, hogy kenyerekre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBotmixerrel (vagy turmixgépben) pürésítjük a hagymát, a tejfölt, a tömlössajtot, és a fokhagymakrémet. Állni hagyjuk 15 percig, hogy összeérjen. Elkészítés: A löncshúst apró d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű