fél kiló tészta, 25 dkg jófajta kolbász (gyulai, csabai stb), 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano.
1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A tepsit a sütő középső részébe tolva megsütöm.
Összedolgozzuk a hozzávalókat. Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk. Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig
Elkészítési idő: 15 perc---tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. ---Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka...
Elkészítési idő: 301. Turmixgéppel összeturmixolunk 1 doboz hámozott paradicsomkonzervet, 2 teáskanál szárított oregánót, 2 evőkanál olívaolajat, 2 nagyobb átnyomott fokhagymagerezdet és egy csipet f...
Elkészítési idő: