fél kiló tészta, 25 dkg jófajta kolbász (gyulai, csabai stb), 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano.
1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A tepsit a sütő középső részébe tolva megsütöm.
A hozzávalókat dagasztó gépbe rakom összedolgozzuk a tésztát ,közepesen lágy tésztát kell csinálni.Kiolajozott dagasztó tálba kelesztem 10-15 percig ,vajazott lisztezett, tepsibe n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű#Tészta: A kézmeleg vízben elkeverjük a cukrot és az olivaolajat, s belemorzsoljuk az élesztőt. Felfuttatjuk. A lisztet és a sót egy nagyobb edénybe tesszük és jól elkeverjük. Ho...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A tésztát megkenem a Pistával, majd felváltva rápakolom a szalonnaszeleteket, a szalámit és a kolbászt, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Egy turmixgépben törd össze a karfiolt, apró, rizs formájú darabokra. 2. Az összetört karfiolt öntsd egy serpenyőbe és főzd kb. 8 percig, amíg meg nem puhul. 3. Amikor a karfi...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű