fél kiló tészta, 25 dkg jófajta kolbász (gyulai, csabai stb), 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano.
1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A tepsit a sütő középső részébe tolva megsütöm.
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal. 2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. lépés A tojáshoz keverjük a lisztet, utifűmaghéjat. 2. lépés Hozzáadjuk a fűszereket,a vizet. Hagyjuk állni egy 10 percet. Sűrűbb tésztát kell kapjunk, mint a palacsintatészt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük egy keverőtálba a liszteket, a sót, az instant élesztőt, keverjük össze, majd lassan, fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet, és alaposan dagasszuk ki. (Picit ragadós lesz, de...
Elkészítési idő: 1 óra 40+25 per Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt felfuttatjuk a 1,5 dl langyos vízben, amiben előtte elkevertem a csapott teáskanál cukrot -> 15-20 perc, letakarva 2. Lisztbe belekverem a sót, a felfutattott élesz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű