fél kiló tészta, 25 dkg jófajta kolbász (gyulai, csabai stb), 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano.
1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A tepsit a sütő középső részébe tolva megsütöm.
A hozzávalókat géppel dagasztjuk, nyújtjuk, izesitjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A krumplikat összevágjuk, és sós vízben feltesszük főni. 2. A tejet meglangyosítjuk egy pici cukorral, majd belemorzsoljuk az élesztőt. 3. Ameddig a krumpli fő és az éle...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az élesztőt felfuttatjuk a 1,5 dl langyos vízben, amiben előtte elkevertem a csapott teáskanál cukrot -> 15-20 perc, letakarva 2. Lisztbe belekverem a sót, a felfutattott élesz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Reszeld le a cukkinit és nyomkodj ki belőle annyi nedvességet, amennyit csak lehet, kézzel, vagy konyharuhával. 2. Ezután a reszelt cukkinit keverd össze a tojással, a fűszerek...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű