1 doboz hámozott paradicsomkonzerv/80 dkg lukullusz paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, oregáno, olívaolaj, bors, só
1. Turmixgéppel összeturmixolunk 1 doboz hámozott paradicsomkonzervet, 2 teáskanál szárított oregánót, 2 evőkanál olívaolajat, 2 nagyobb átnyomott fokhagymagerezdet és egy csipet frissen őrölt borsot.
2. Ha szükséges, sóval ízesítjük.
3. Hűtőszekrényben 1-2 napig tárolható.
Elég nagy adag, de le is lehet fagyasztani a maradékot.
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal. 2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
Elkészítési idő:1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót. 2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek. 3. Forró sütő...
Elkészítési idő:1. A sugót a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal, rátesszük a főtt, metéltre vágott csirkemellet. 2. Oreganóval ízesítjük, és sütőben megsütjük.
Elkészítési idő: