1 doboz hámozott paradicsomkonzerv/80 dkg lukullusz paradicsom, 2 gerezd fokhagyma, oregáno, olívaolaj, bors, só
1. Turmixgéppel összeturmixolunk 1 doboz hámozott paradicsomkonzervet, 2 teáskanál szárított oregánót, 2 evőkanál olívaolajat, 2 nagyobb átnyomott fokhagymagerezdet és egy csipet frissen őrölt borsot.
2. Ha szükséges, sóval ízesítjük.
3. Hűtőszekrényben 1-2 napig tárolható.
Elég nagy adag, de le is lehet fagyasztani a maradékot.
1. Az összes hozzávalót a víz felével elkeverjük, majd hozzáadjuk a többi vizet is, illetve amennyit felvesz ( liszt függvénye +- max 1-2 cseppel több vagy kevesebb). 2. Liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖsszedolgozzuk a hozzávalókat. Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk. Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: NehézAz élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk. A többi hozzávalóval együtt jól összegyúrjuk, 40 percre pihentetjük. Addig összekeverjük az alap hozzávalóit. A pizza tésztát vékonyra kin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet az élesztővel összemorzsoljuk, beletesszük a sót, a cukrot és az olajat, majd összedolgozzuk annyi langyos vízzel, hogy összeállon a tészta (kb. 2,5 dl). Lisztezett felü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű