1/2 kg tészta, 40 dkg paradicsom, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano, só, olivaolaj
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal.
2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
A tojásokat kikeverjük a zsírral és a vízzel, majd belekeverjük a liszteket és a sót. Kevés kókuszzsíron kisütjük, 1-2 perc kell oldalanként, nem ragad le, könnyen feljön. Ebből a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pizzatésztához - Egy nagy keverőtálban, lehetőleg egy állványos keverőben, keverje el az élesztőt és a mézet meleg vízben. Tartsa 5-10 percig, vagy amíg buborékok képződnek, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA langyos vízben feloldjuk a cukrot,belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk felfutni. A felfuttatott élesztőt összekeverjük a többi hozzávalóval,dagasztjuk,kelesztjük legalább egy ór...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat dagasztó gépbe rakom összedolgozzuk a tésztát ,közepesen lágy tésztát kell csinálni.Kiolajozott dagasztó tálba kelesztem 10-15 percig ,vajazott lisztezett, tepsibe n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű