1/2 kg tészta, 40 dkg paradicsom, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano, só, olivaolaj
1. A tésztára rakom a vékonyra vágott paradicsomokat, megszórom a fűszerekkel, sóval a reszelt sajttal.
2. Meglocsolom pár csepp olajjal és megsütöm.
Szerda 14:30 Lisztet , vizet, kovászt összekevertem egyneművé, elég nehéz volt , mert a novula elég erős liszt. Félóra múlva kétszerre kidagasztottam a sóval, 5,5 órát bulkolt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen szitán vagy krumplinyomón áttörjük. 2. Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. 3. Ha a burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tejet meglangyosítom, majd a szétmorzsolt élesztővel simára keverem. Ha felfutott, összedolgozom a liszttel, tojással sóval, végül beledolgozom az olajat. 2. Kétszeresére...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt feloldottam a vízben, a liszttel elkevertem a sót, az egész ment a dagasztógépbe. Ha kézzel dagasztom, akkor mindig épphogy összeállítom a tésztát, nem baj ha ragad, ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű