fél kg pizzatészta, 30 dkg kész lecsó, 15 dkg szalonna, 20 dkg reszelt trappistasajt
1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót.
2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek.
3. Forró sütőben készre sütöm.
A karfiolt rózsáira szedem és megpárolom, ezután lecsepegtetem és botmixerrel összetöröm. Az edénybe hagyom hűlni, ezután belekeverem a sajtot a fűszereket és a legvégén a tojás. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzerda 14:30 Lisztet , vizet, kovászt összekevertem egyneművé, elég nehéz volt , mert a novula elég erős liszt. Félóra múlva kétszerre kidagasztottam a sóval, 5,5 órát bulkolt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, késes robotgépbe tesszük, és morzsásra aprítjuk. Mikróban 2 percig főzzük, vagy szűrőbe téve gőz fölött 5 perc alatt kicsit megpuhítjuk. Hagyjuk egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgyszerűen gyúrd össze a hozzávalókat alaposan. Egy könnyen nyújtható, de nem ragacsos tésztát kell kapnod. Ha nagyon száraznak érzed, egy-egy evőkanál vízzel lazítsd, ha nagyon ra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű