fél kg pizzatészta, 30 dkg kész lecsó, 15 dkg szalonna, 20 dkg reszelt trappistasajt
1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót.
2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek.
3. Forró sütőben készre sütöm.
1, A kézmeleg vízben keverd el a cukrot és az olívaolajat, és morzsold bele az élesztőt. Hagyd néhány percig felfutni. 2, A lisztet és a sót szitáld egy nagyobb munkapultra vagy e...
Elkészítési idő: 1 óra 50 perc Nehézség: Közepes1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk. 2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVolt a hűtőben sonka, amit nem lehetett már sokáig tartogatni, volt egy fél üveg saját pizzaszósz, ami szintén sürgős felhasználásra várt, volt az üveg alján pár darab ecetes jalap...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük. Ha friss élesztőt használunk, picit futtassuk fel! 2. Ezután jöhet az összes többi hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű