2 fej vöröshagyma, 2 ek olaj., só és frissen őrölt fekete bors, 30 deka vékonyra szeletelt paprikás szalámi, 6-8 darab pepperoni, 20 deka pizza-mozzarella
1. Úgy készül, hogy a pizzabulin egy önkéntes áldozat megpucolja a hagymát, majd egy másik mártír vékonyra felszeleteli.
2. Egy türelmes harmadik kevés olajban folyamatosan kevergetve megpárolja, aztán megsózza és megborsozza.
3. Következnek a csapat kreatív tagjai: ők először a puha hagymakarikákat rendezgetik el művészien a pizzaszósszal vékonyan megkent pizzán, majd szabad stílusban a lecsöpögtetett és karikákra vágott pepperonival szórják meg.
4 Egy dolgos és erős karizmú csapattag pedig megreszeli a pizza-mozzarellát és jó alaposan megpakolja vele a pizzát. 1 nagy pizzára elegendő.
1. Ha friss élesztővel dolgozom, az kevés cukros langyos tejben felfuttatom. A szárítottat egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni. 2. A lisztből, krumpliból, ola...
Elkészítési idő:Összedolgozzuk a hozzávalókat. Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk. Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig
Elkészítési idő: 15 perc1. Összekeverni.
Elkészítési idő: