1,5 dl paradicsompüré, 3 ek olivaolaj, 1 csipet só, 1 csipet bazsalikom, 1 csipet oregano, 1 csipet fokhagymapor
1. Összekeverni.
1. Ha friss élesztővel dolgozom, az kevés cukros langyos tejben felfuttatom. A szárítottat egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni. 2. A lisztből, krumpliból, ola...
Elkészítési idő:1. A 2,5 dkg élesztőt felfuttatjuk 5 dl langyos tejben, a tetejére rászórunk 2 marék lisztet és az 1 dkg porcukrot. 2. Az 1 kg liszthez hozzákeverjük az 5 dkg sót. 3. A kov...
Elkészítési idő:1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk. 2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy...
Elkészítési idő: