5 dkg hagyma, 0,5 dl olaj, 2-3 g fokhagyma, 7 dkg paradicsompüré, só, bors, reszelt gyömbér
1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk.
2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy kb. 1 dl mártás legyen adagonként.
1. Ha nagyon savanyú, egy kevés cukrot is adhatunk hozzá.
1. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, és még melegen szitán vagy krumplinyomón áttörjük. 2. Az élesztőt a csipet cukorral langyos vízben felfuttatjuk. 3. Ha a burgo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAz élesztőt langyos, vízben felfuttatjuk, úgy adjuk hozzá a többi előkészített alapanyaghoz. A töltelék: 1 doboz pápai löncshús (400 gr.) és 1 nagy tekercs pizzakrém fele. 2 zsemle...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat bedagasztjuk - a fehérjéket nem kell felverni -, duplájára kelesztjük, majd ha megkelt 16 db gombócot készítünk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát beleterítem a tepsibe, majd ráterítem a lecsót. 2. Megszórom reszelt sajttal és a tetejére kakastaréjra vagdalt vékony szalonnaszeleteket teszek. 3. Forró sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz