3 kg uborka, 1 nagy cs kapor, nagy marék só, 1 gerezd fokhagyma, 2 szelet kenyér
1. Az uborkákat az üvegbe tesszük, majd beletesszük a hozzávalókat.
2. A vizet forrón öntjük az uborkára, majd 4 napig a napon érleljük.
1. Az uborkát alaposan megmossuk, a hagymát megtisztítjuk és mindkettőt vékonyra legyaluljuk vagy felszeleteljük, óvatosan összekeverjük. 2. A hozzávalókból felöntőlevet készítün...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát külső héjától megfosztjuk, negyedekre vágjuk és káposztagyalun vékony szeletekre vágjuk. (Ha nincs, az uborkagyalu is megteszi Az uborkát, jól megmossuk, és héjastól u...
Elkészítési idő: 6 ó Nehézség: KönnyűA céklát alaposan mosd meg, szükség esetén dörzsöld át, és a héjában főzd puhára körülbelül egy óra alatt. Ha kész, csepegtesd le, tedd hideg vízbe, így a héja könnyebben leválik....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÜvegenként rakunk 1 teáskanál sót, (nem jódozott!!) 2 evőkanál cukrot, 1 szál kapor, 1 babérlevél, fél mokkáskanál egész bors, fél mokkáskanál egész kömény, fél mokkáskanál must...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz