1 kg sárgarépát, 50 dkg petrezselyemgyökér, 25 dkg zeller, 25 dkg pasztinák, 25 dkg karalábé, 25 dkg kelkáposzta, 50 dkg paradicsom, 50 dkg édes káposzta, 50 dkg karfiol, 25 dkg hagyma, 25 dkg zöldpaprika, 0,5 marék zellerlevél, 0,5 marék petrezselyem, 1 kg só
1. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, pasztinákot, karalábét, kelkáposztát, paradicsomot, édes káposztát, karfiolt, hagymát, zöldpaprikát, zeller zöldet és petrezselymet húsdarálón - nyersen - megdarálunk. (A zöldségeket tisztítva mérjük le.)
2. A zöldségpépet elkeverjük 1 kg sóval, üvegekbe rakjuk, szorosan lenyomkodjuk, lekötjük és száraz helyen tartjuk.
3. Használatkor az ételt óvatosan sózzuk.
A legjobb, ami egy sülttel történhet, az a chimichurri.... ! Finoman megaprítom a petrezselymet, fokhagymát, chilit, kaliforniai paprikát. Összekeverem az olivaolajat a borecet...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert, pasztinákot, karalábét, kelkáposztát, paradicsomot, édes káposztát, karfiolt, hagymát, zöldpaprikát, zeller zöldet és petrezselymet...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy kis, jól zárható tálba kanalazzuk a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Én száraz pácként használom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű