makaróni 25 dkg, vaj 8 dkg, reszelt Pannónia sajt 20 dkg, ketchup 1 dl, só
1. A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
2. A forró tésztát lábasba öntjük, apró vajdarabkákat teszünk rá, majd rászórjuk a reszelt sajt felét.
3. Nem keverjük meg, csak fedővel letakarva jól összerázzuk.
4. Tálra borítjuk, tetejére öntjük a ketchupot és meghintjük a maradék reszelt sajttal.
5. Párolt szárnyas-, sertés- és marhahúsokhoz kitűnő köret.
1. A kockára vágott, félig kiolvasztott szalonna zsírjában gyakori keverés közben megpirítjuk a tésztát, majd beletesszük a finomra vágott hagymát, s két-három keverés után megszór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat, a leírt sorrendben, beleteszem egy tálba és a elkészítem, brdagasztom a tésztát.Mikor kész, egy kilisztezett deszkára teszem és nyolcfelé vágom. Kis cipókat vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb fazékban vizet teszünk fel forrni, és megsózzuk. A nokedli tésztáját a lisztből, tojásokból, csipetnyi sóval és a vízzel összeállítjuk. A forrásban lé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Forrásban lévő, sós vízben főzd meg a tésztát al dente. 2. Míg a tészta fő, készítsd el a szószt. 3. Egy robotgépben keverd össze a cottage cheese-t at átmosott bazsalikomleve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű