makaróni 25 dkg, vaj 8 dkg, reszelt Pannónia sajt 20 dkg, ketchup 1 dl, só
1. A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
2. A forró tésztát lábasba öntjük, apró vajdarabkákat teszünk rá, majd rászórjuk a reszelt sajt felét.
3. Nem keverjük meg, csak fedővel letakarva jól összerázzuk.
4. Tálra borítjuk, tetejére öntjük a ketchupot és meghintjük a maradék reszelt sajttal.
5. Párolt szárnyas-, sertés- és marhahúsokhoz kitűnő köret.
A kézmeleg vízben elkeverjük a cukrot és az olívaolajat, és belemorzsoljuk az élesztőt. Hagyjuk néhány percig felfutni. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, kézzel vagy géppel 10 perci...
Elkészítési idő: Kb. 2 óra Nehézség: KönnyűLisztezett deszkán kinyújtjuk a tésztát, majd háromszög alakú darabokat vágunk ízlés szerint. A közepét megkenjük pizza krémmel, majd megtöltjük sonkával és sajttal. Feltekerjük k...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAlaposan mosd le, és darabold apróra a friss tavaszi medvehagymát. Egy nagyobb edényben forralj vizet a tésztának. A főzővizet sózd meg, és öntsd bele az olajat is. A spagettit az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű