10 dkg párizsi, kb. 10 dkg májkrém, egy darab lángolt kolbász, esetleg gépsonka, margarin vagy vaj, mustár, pirosarany, bors
1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek.
2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld hozzá.
3. Nem tudok pontos mennyiségeket, az a lényeg, hogy kenhető legyen, és minden résztvevőnek érezni lehessen az ízét!
4. Tegyél bele elég sok borsot és mustárt és egy kevés piros aranyat!
5. Kend meg vele a kenyérszeleteket, és vond be a tetejüket reszelt sajttal.
6. Aztán tedd be a grillbe, magas hőmérsékletre, és addig süsd, amíg kicsit kezd megpirulni a sajt a tetején!
7. Akkor jó, ha elég erős az íze és kicsit csíp! A kenyéren megsütve kevésbé lehet majd érezni.
Az apróra vágott hagymát az olajon dinszteld üvegesre, majd szórd meg pirospaprikával. A meghámozott, kimagozott és 1x1 centis kockákra vágott cukkinit add hozzá a hagymához. A neg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük. Megpucoljuk, kutterbe rakjuk, adunk hozzá szoba hőmérsékletű vajat, citrom levét, ízesítjük sóval, borssal, mustárral, lepürésítjük. A végén lehet hozz...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyűa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt....
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz