10 dkg párizsi, kb. 10 dkg májkrém, egy darab lángolt kolbász, esetleg gépsonka, margarin vagy vaj, mustár, pirosarany, bors
1. A párizsit, a kolbászt daráld le és keverd össze a májkrémmel, ez fogja adni az alapját a krémnek.
2. Adj hozzá valamennyi (nem túl sok) margarint, és ha van otthon sonka, azt is daráld hozzá.
3. Nem tudok pontos mennyiségeket, az a lényeg, hogy kenhető legyen, és minden résztvevőnek érezni lehessen az ízét!
4. Tegyél bele elég sok borsot és mustárt és egy kevés piros aranyat!
5. Kend meg vele a kenyérszeleteket, és vond be a tetejüket reszelt sajttal.
6. Aztán tedd be a grillbe, magas hőmérsékletre, és addig süsd, amíg kicsit kezd megpirulni a sajt a tetején!
7. Akkor jó, ha elég erős az íze és kicsit csíp! A kenyéren megsütve kevésbé lehet majd érezni.
A tepertőt ledarálom, s a végén a hagymát is, mert jól kitisztítja a darálót. A tojás reszelhető vagy darálható. Alaposan összekeverjük, egy éjszakát állni hagyjuk, hogy összeérjen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Mindent apróra vágunk, összetörünk és összekeverünk olyan arányban, hogy mindez kenhető legyen
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek. 2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk. 3. Reszelőn apróra resze...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal. A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis “falat...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű