10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint
1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.
2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.
3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.
4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.
Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.
◾️A padlizsánokat megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, majd 180°C fokra előmelegített sütőbe tesszük. ◾️Amikor összeesik, megráncosodik, akkor nyilvánítjuk késznek. ◾️Amikor kész,...
Elkészítési idő: 40 percAz összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.
Elkészítési idő: 10 perc1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3....
Elkészítési idő: