menu

Családireceptkönyv.hu

Mediterrán krémsajt


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint

Elkészítés:


1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.

2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.

3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.

4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.

Mediterrán krémsajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsa
Pulykamell sonka
Pulykamell sonka

Elsőnek egy sóoldatot kell készítenünk, 8 százalékosat. Ez azt jelenti, hogy 1 liter vízhez 80 g sót kell adnunk, és jól feloldani benne. Annyi sóoldatra van szükség, hogy a pulyka...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csirkemájpástétom ( Házi )
Csirkemájpástétom ( Házi )

--a vaj 2/3 -át egy serpenyőben kisebb lángon felolvasztjuk ---a hagymát felszeleteljük,a vajon 5 percig sütjük ezután hozzáadjuk a tisztitott ,mosott lecsepegtetett májat ---fű...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Könnyű
share
Boursin
Boursin

A hozzávalókat összeolvasztjuk, tálalásig néhány órán át a hűtőszekrényben érleljük, majd megszórjuk frissen vágott metélőhagymával.

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Nehéz
share
Fűszeres túrókrém
Fűszeres túrókrém

1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük. 2. Töltelékként tálaljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk