menu

Családireceptkönyv.hu

Mediterrán krémsajt


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint

Elkészítés:


1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.

2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.

3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.

4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.

Mediterrán krémsajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veronika
Lecsós szendvicskrém
Lecsós szendvicskrém

1. Az olajon megpirítjuk a finomra vágott hagymát és fokhagymát. A paradicsomok alját kereszt alakban bevágjuk, és leforrázzuk őket, így könnyen le tudjuk majd húzni a héjukat. A p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Csirkés toast
Csirkés toast

A sült csirkét kisebb, körülbelül egyforma szeletekre vágjuk. A toast kenyereket a megszilárdult mártással (pecsenyelé) vékonyan megkenjük, ráhalmozzuk a húst, a reszelt sajtot, é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Tojáskrém
Tojáskrém

1. A tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek. 2. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk. 3. Reszelőn apróra resze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Hajni
Gombás melegszendvics
Gombás melegszendvics

mbát, rengeteg ételükben szerepel bőséggel! hozzávalók / 2 adag 20 dkg bagett (félbevágva) 3 tk vaj 4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve) 5 dkg sonka (felcsíko...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk