Családireceptkönyv.hu

Mediterrán krémsajt


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


10 dkg krémsajt, 5 dkg vaj, 2 ek paradicsompüré, 2 paradicsom, 1 kis fej vöröshagyma, só, bors, oregánó ízlés szerint

Elkészítés:


1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük.

2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra.

3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a paradicsompürével, a vöröshagymával, sóval, borssal, oregánóval.

4. Hűtsük le, tetejét megszórhatjuk diódarabokkal.

Trükkök, tippek, praktikák:


Akár mártogatósként, akár szendvicskrémként fogyaszthatjuk, lehetőleg teljes kiőrlésű kenyérrel.

Mediterrán krémsajt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kitti
Padlizsánkrém
Padlizsánkrém

◾️A padlizsánokat megszurkáljuk, tepsibe helyezzük, majd 180°C fokra előmelegített sütőbe tesszük. ◾️Amikor összeesik, megráncosodik, akkor nyilvánítjuk késznek. ◾️Amikor kész,...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Csirkehúskrém
Csirkehúskrém

Az összes alapanyagot elektromos aprítóba tesszük és finomra vágjuk. Sóval és borssal ízesítjük.

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Görög körözött
Görög körözött

1. Villával törd össze a sajtot, minél krémesebb az állaga annál jobb. 2. A tojásokat vágd fel apró kockára, és a tejföllel meg a metélőhagymával keverd hozzá a sajthoz. 3....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk