2 nagyobb csirkemell, kevés só, 3 ek liszt, 1 kk őrölt bors, olaj
1. A húst lefejtjük a csontról. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk.
2. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússzeleteket, majd olajban mindkét oldalukat kisütjük.
3. Sertéskarajjal is elkészíthetjük.
Főzelékhez jó, de szalmaburgonyával, salátával is tálalhatjuk.
A csirkecombok bőrét fellazítom, majd besózom őket, és félreteszem. A sav. káposztát (ha nagyon savanyú átöblítem) kinyomkodom, és apróra vágom. Egy pici olíva olajon átsütöm az ap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megmossuk, a bőrét ameddig tudjuk visszafejtjük.A húst a csonttal együtt lecsapjuk egy bárddal,vigyázva hogy ne sértsük meg a bőrt és a kis maradék csontot.A húst...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKokuszzsirban megdinsztelunk 2-3 fej hagymat. Hozzaadunk 1,5 kg daralt csirkehust. Kisse sutjuk, de nem piritjuk! 1,5 kg csikokra vágott kaposztat, 50 dkg egész vékonyra szelt s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük.Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzü...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű