2 nagyobb csirkemell, kevés só, 3 ek liszt, 1 kk őrölt bors, olaj
1. A húst lefejtjük a csontról. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk.
2. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússzeleteket, majd olajban mindkét oldalukat kisütjük.
3. Sertéskarajjal is elkészíthetjük.
Főzelékhez jó, de szalmaburgonyával, salátával is tálalhatjuk.
Bekapcsolom a sütőt 200 C-ra (gázsütőn 6-os fokozat), és amíg melegszik, megmosom, szárazra törlöm, majd megfosztom bőrüktől a csirkecombokat, hogy jobban tapadjon rájuk a kukorica...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkemellet kis kockákra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk. Amikor már üveges, hozzáadjuk feldarabolt mellfilét. Hozzáadjuk a fokhagymát és a paprikával í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombát megmossuk. 2. A tojásokból hármat megfőzünk, felkockázzuk. 3. A fűszereket (bors, szárnyas fűszer, chili, őrölt kömény) elkeverjük az olajjal. 4. A csirkecom...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst fél cm vastag kb. 4x4 cm nagyságú szeletekre vágjuk, a füstölt szalonnát ugyanilyen nagyságú, de vékonyabb szeletekre. 2. A gombát vagy egészben hagyjuk, vagy kettévá...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz