2 nagyobb csirkemell, kevés só, 3 ek liszt, 1 kk őrölt bors, olaj
1. A húst lefejtjük a csontról. Félbevágjuk, hogy 1 mellből 4 szeletet kapjunk.
2. Gyengén kiveregetjük, megsózzuk, lisztben elkeverjük a borsot, ebbe nyomkodjuk a hússzeleteket, majd olajban mindkét oldalukat kisütjük.
3. Sertéskarajjal is elkészíthetjük.
Főzelékhez jó, de szalmaburgonyával, salátával is tálalhatjuk.
A zsemlét vagy kenyeret beáztatjuk langyos vízbe. A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, a zsírban üvegesre pároljuk. A darált húsba beletesszük a kinyomkodott zsemlét, a h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott csirkemellet kb. kétujjnyi csíkokra vágjuk (kb. 12 db lesz belőle), megsózzuk, borsozzuk, majd mindet egyenként baconba tekerjük. A tekercseket vékonyan zsírozott tepsi...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűMost jön a csirke: a parmezánt reszeljétek le és keverjétek össze a zsemlemorzsával. A melleket finoman locsoljátok meg olajjal, majd sózzátok, borsozzátok meg és forgassátok bele...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 200 fokra előmelegítjük. A panko morzsát egy nagy tepsiben szétterítjük, majd kb. 7 perc alatt barnára pirítjuk, félretesszük. 220 fokra felemeljük a sütő hőm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű