1/2 kg párizsi, 1 fej vöröshagyma, 2 ek tejföl, 1 ek mustár, bors, és ha kapunk a boltban, pástétom fűszerkeveréket lehet hozzá rakni.
1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük.
2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szelet alma gerezdeket rakni, vagy főtt tojást, és reszelt sajtot.
3. Sütőbe rakni.
4. Hideg szendvicsnek is nagyon finom.
A hozzávalókat összeturmixolom, krémesre. Pirítóssal tálalom. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vajat felolvasztom, rászórom a lisztet, majd fokozatasan, folyamatos keverés mellett felöntöm a tejjel. Sózom, borsozom, mehet bele a szerecsendió és a pirospaprika.Elkeverem é...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat megptisztítom és apróra lereszelem, hozzádom a majonézt, curryt és sót és jól összekeverem. Pár órára érdemes ezt is hütõbe tenni, hogy az ízek összeérjenek. Jó étvá...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A margarint a liszttel együtt a tűzre tesszük. 2. Ha már habzik, ráöntjük a tejet. 3. Simára keverve jó sűrűre főzzük, és a tűzről lehúzva belekeverjük a darált sonkát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz