1/2 kg párizsi, 1 fej vöröshagyma, 2 ek tejföl, 1 ek mustár, bors, és ha kapunk a boltban, pástétom fűszerkeveréket lehet hozzá rakni.
1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük.
2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szelet alma gerezdeket rakni, vagy főtt tojást, és reszelt sajtot.
3. Sütőbe rakni.
4. Hideg szendvicsnek is nagyon finom.
Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat feltesszük főni, közben, amíg fő, addig lereszeljük a parizert, sajtot. A tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn felkockázzuk. A parizert, sajtot, tojást, tejfölt jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krémsajtot és a fetát botmixerrel krémesítjük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és addig keverjük, amíg sima, krémes állagot nem kapunk. Ezután hozzáadjuk a tejfölt va...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű