Családireceptkönyv.hu

Párizsis melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg párizsi, 1 fej vöröshagyma, 2 ek tejföl, 1 ek mustár, bors, és ha kapunk a boltban, pástétom fűszerkeveréket lehet hozzá rakni.

Elkészítés:


1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük.

2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szelet alma gerezdeket rakni, vagy főtt tojást, és reszelt sajtot.

3. Sütőbe rakni.

4. Hideg szendvicsnek is nagyon finom.

Párizsis melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ágnes
Tepertőkrém
Tepertőkrém

Hozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mariann
Párizsis , tojásos melegsendvicskrém
Párizsis , tojásos melegsendvicskrém

A tojásokat feltesszük főni, közben, amíg fő, addig lereszeljük a parizert, sajtot. A tojásokat megpucoljuk, tojásszeletelőn felkockázzuk. A parizert, sajtot, tojást, tejfölt jó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás-kapros fetás krém
Fokhagymás-kapros fetás krém

A krémsajtot és a fetát botmixerrel krémesítjük, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, és addig keverjük, amíg sima, krémes állagot nem kapunk. Ezután hozzáadjuk a tejfölt va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lakatos
Tonhalkrém
Tonhalkrém

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk