Családireceptkönyv.hu

Párizsis melegszendvicskrém


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg párizsi, 1 fej vöröshagyma, 2 ek tejföl, 1 ek mustár, bors, és ha kapunk a boltban, pástétom fűszerkeveréket lehet hozzá rakni.

Elkészítés:


1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük.

2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szelet alma gerezdeket rakni, vagy főtt tojást, és reszelt sajtot.

3. Sütőbe rakni.

4. Hideg szendvicsnek is nagyon finom.

Párizsis melegszendvicskrém

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szendvicskrémek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mediterrán krémsajt
Mediterrán krémsajt

1. A hagymát várjuk egészen apró darabokra, de az is jó, ha lereszeljük. 2. A paradicsomot daraboljuk fel nagyon vékony csíkokra. 3. A krémsajtot keverjük össze a vajjal, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Sonkakrém
Sonkakrém

1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Gombás tojáskrém
Gombás tojáskrém

1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk