24 dkg gépsonka, 8 dkg Delma light, mustár, só, bors
1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
A kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal. A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis “falat...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűZakuszka 5 kiló padlizsán megsütni 3 kg paprika kápia feldarabolni két kg hagyma laskára vágva hét deci olaj plusz só körülbelül két kis marokkal elkészítése a hét deci olajon megp...
Elkészítési idő: 4 óra Nehézség: KönnyűA sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük, majd az összes többi hozzávalóval alaposan elkeverjük. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, és kolbászkarikákat teszünk a tetejükre. 2...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megfőzőm a zellert, majd összeturmixolom (de lehet reszelni is a megfőzött zellert) 2. Belenyomom a fokhagymát, majd összekeverem a többi összetevővel, , majd fűszerezem
Elkészítési idő: 5p Nehézség: Könnyű