24 dkg gépsonka, 8 dkg Delma light, mustár, só, bors
1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
A finomra vágott vöröshagymát egy evőkanálnyi vajon (amit a hideg vajból veszünk el) puhára pároljuk, hozzáadjuk a szeletekre vágott fokhagymát és a megtisztított csirkemájat. Az e...
Elkészítési idő: 1 óraa tojásokat főzzük keményre, és nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le. A lilahagymát vágjuk apróra, és keverjük a lereszelt tojáshoz a majonézzel, tejföllel, és a mustárral együtt. S...
Elkészítési idő: 15 perc1. A kolbászt nagyon apró darabra vágom, a sajtot lereszeljük. 2. A krémsajtot elkeverjük a gulyáskrémmel, hozzáadom a kolbászt és a reszelt sajt felét. 3. A masszával megk...
Elkészítési idő:A padlizsánt hámozzuk meg, vágjuk 2 centis kockákra. A paradicsomot forrázzuk le, húzzuk le a héját, szintén vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg, reszeljük le. A zöldfűszere...
Elkészítési idő: