menu

Családireceptkönyv.hu

Párolt rizs


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kis fej vöröshagyma, 4 dl víz, 5 dkg vaj

Elkészítés:


1. 1 kis fej vöröshagymát megtisztítunk, 4 dl vízzel, 5 dkg vajjal együtt felforralunk, majd a rizst hozzáadjuk.

2. Ha újra felforrt, a sütőben tesszük, hogy ott kb. 20 perc alatt megduzzadjon.

3. Tálalás előtt a hagymát kivesszük belőle.

Párolt rizs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Sörös burgonya sütőben sütve – kívül ropogós, belül
Sörös burgonya sütőben sütve – kívül ropogós, belül

A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át. Majd meghámozzuk és felszeleteljük. A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük. Az olívaolajat, a mustárt,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zabgaluska
Zabgaluska

A hozzávalókat összekeverjük, majd forrásban lévő vízbe szaggatjuk és megfőzzük.

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Burgonya Orly-módra
Burgonya Orly-módra

1. A burgonyát megfőzzük és félretesszük, amíg langyosra nem hűl. 2. Ezután hámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd összekeverjük a felvert tojásokkal, a liszttel, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mosolygós krokett
Mosolygós krokett

A krumplikat hámozzuk meg, vágjuk fel kockákra, majd főzzük őket puhára. Egy nagyobb tálban egy villa segítségével törjük össze a krumplit, majd adjuk hozzá a keményítőt, lisztet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk