1 kis fej vöröshagyma, 4 dl víz, 5 dkg vaj
1. 1 kis fej vöröshagymát megtisztítunk, 4 dl vízzel, 5 dkg vajjal együtt felforralunk, majd a rizst hozzáadjuk.
2. Ha újra felforrt, a sütőben tesszük, hogy ott kb. 20 perc alatt megduzzadjon.
3. Tálalás előtt a hagymát kivesszük belőle.
A zöldségeket összeturmixoljuk a kacsazsírral, ízlés szerint sózzuk, vegetázzuk. Nagyon krémes, ízletes krémet kapunk belőle. Tökéletes kiegészítője sülteknek, de akár kolbásszal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk egy lábasban vizet forrni. Az összetevőket egy edénybe mérjük. Nokedli recept Fakanállal, kívülről befelé irányított mozdulatokkal, lassan, csomósra keverjük a galusk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az édesburgonyát meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk. 2. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, a karikákat megfelezzük és szálaira szedjük. 3. A fokhagymát megtisztítjuk és vé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA brokkolit rózsáira szedjük, csak kevés szárat hagyunk rajta. Késes aprítóban nem túl picire (olyan kisebb zöldborsónyi) darabokra aprítjuk. A zöldfűszereket apróra vágjuk. A br...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű