1 doboz (40 dekás) hámozott paradicsom konzerv, 2 tk szárított oregano, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek olívaolaj, 1 ek sűrített paradicsompép, frissen őrölt fekete bors
1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet belezuttyantom a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót.
2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd az erős illatú zuzadékot is beleteszem a turmixgépbe.
3. Löttyintek hozzá olívaolajat és belekanalazom a sűrített paradicsomot.
4. Tekerek hozzá frissen őrölt borsot, sót azért nem, mert a pizzán a toppingok és a sajt úgyis elég sós lesz-, és röpke pillanatok alatt krémesre turmixolom szét a pizza mártást.
A tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka, v...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat bedagasztjuk - a fehérjéket nem kell felverni -, duplájára kelesztjük, majd ha megkelt 16 db gombócot készítünk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet beöntöm a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót. 2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az élesztőt kevés vízben felfuttatjuk, majd összegyúrjuk a lisztel, sóval és olajjal. 2. Kb. fél órát kelni hagyjuk. 3. A tésztát nyújtjuk és közepes méretű tepsibe hely...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz