menu

Családireceptkönyv.hu

Pizzaszósz


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 doboz (40 dekás) hámozott paradicsom konzerv, 2 tk szárított oregano, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek olívaolaj, 1 ek sűrített paradicsompép, frissen őrölt fekete bors

Elkészítés:


1. Az alaposan lecsepegtetett paradicsom konzervet belezuttyantom a turmixgépbe, aztán hozzászórom az oreganót.

2. A fokhagymagerezdeket megpucolom és átnyomom a fokhagymaprésen, majd az erős illatú zuzadékot is beleteszem a turmixgépbe.

3. Löttyintek hozzá olívaolajat és belekanalazom a sűrített paradicsomot.

4. Tekerek hozzá frissen őrölt borsot, sót azért nem, mert a pizzán a toppingok és a sajt úgyis elég sós lesz-, és röpke pillanatok alatt krémesre turmixolom szét a pizza mártást.

Pizzaszósz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Pizzák ,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Gombás pizza
Gombás pizza

1. A tejet meglangyosítom, majd a szétmorzsolt élesztővel simára keverem. Ha felfutott, összedolgozom a liszttel, tojással sóval, végül beledolgozom az olajat. 2. Kétszeresére...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Laura
Pizza tekercs - Pizzás csiga
Pizza tekercs - Pizzás csiga

Az élesztőt langyos, vízben felfuttatjuk, úgy adjuk hozzá a többi előkészített alapanyaghoz. A töltelék: 1 doboz pápai löncshús (400 gr.) és 1 nagy tekercs pizzakrém fele. 2 zsemle...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Nápolyi calzone (Bmintbalázs)
Nápolyi calzone (Bmintbalázs)

Első lépésben melegítsd elő a sütőt a lehető legmagasabb fokozatra. Mérj ki 420 g pizzatésztát. (ez a mennyiség pontosan 250 g lisztből készül.- recept: pizzatészta (Bmintbalázs)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Szuperpuha minipizza (Rupáner)
Szuperpuha minipizza (Rupáner)

1. A cukrot elkavarjuk a langyos tejben, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. 2. A többi hozzávalóval együtt lágy, de nem ragacsos tésztát dagasztunk! Ha száraz a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk