10 db tojás, 10 db kisebb paradicsom, majonéz, metélőhagyma
1. A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megtisztítjuk, és az aljukból egy keveset levágunk..
2. A paradicsomot megmossuk, a tetejét levágjuk, és a belsejét egy kanál segítségével 3/4-ig kikaparjuk.
3. A metélőhagymát 3-4 cm hosszúra vágjuk, és egy tálon szétszórjuk, mintha fűszálak lennének.
4. A tojásokat a szórt metélőhagymára állítjuk.
5. A tetejére ültetjük a paradicsomokat, és majonézzel apró pöttyöket rakunk rá.
A darált husit daráld le még kétszer. Tépj egy nagy darab alufóliát kend be vajjal és borítsd rá a darált húst. Nyújtsd ki ujjnyi vastagságúra, szórd meg sóval és borssal. Vágd öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítjuk, mossuk, leitatjuk róla a nedvességet. Ezután felszeleteljük, és befűszerezzük a fűszerkeverékkel. A fokhagymát összezúzzuk, majd összekeverjük a jogh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk és lereszeljük sajtreszelőn. Megsózzuk, megborsozzuk, és apróra vágott hagymát teszünk bele. Habosra keverjük a vajat, a tejfölt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk. Egy gáztepsibe sütőpapírt terítünk, majd kevés olajjal megkenjük (így sokkal könnyebben le...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű