50 dkg pulykacomb (vagy pulykamell), 50 dkg csuszatészta (fodros kocka), 450 g tejföl, 25 dkg trappista sajt (reszelt), 5 dkg vaj, só ízlés szerint, bors ízlés szerint (őrölt), majoránna ízlés szerint, 1 db füstölt hús kocka, 1 ek vaj (a forma kikenéséhez)
1. A húst vékony csíkokra vágjuk.
2. A tésztát megfőzzük, leszűrjük. A főzőlébe teszünk sót és a füstölt hús kockát.
3. A vajat egy lábasban felolvasztjuk, rátesszük a húst, és elkezdjük pirítani.
4. Sózzuk, borsozzuk, és majoránnával fűszerezzük.
5. Lefedve 10 percig pároljuk, majd a fedő nélkül addig pirítjuk, amíg a hús által kiengedett lé elpárolog.
6. A tésztát a tejföllel és a reszelt sajttal, valamint a hússal összekeverjük.
8. Egy nagy lapos sütőformát kivajazunk, és belesimítjuk a tésztát.
9. Sütőben addig sütjük, amíg szép piros lesz a teteje.
A rizst megtisztítjuk, megmossuk, lecsepegtetjük, és az olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük kétszer annyi vízzel, amennyi a rizs térfogata. Felforraljuk, majd ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze az összes csirke hozzávalót egy tálban, és hagyjuk kicsit pácolódni min. 10 percet. Közben a mártást főzzük össze, amíg a cukor fel nem olvad. Egy wokban vagy nagymé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket keresztben 2 szeletre vágjuk, kivajazott tálba tesszük és megsózzuk. 2. Összekeverjük a tejszínt, a ketchupot, a zúzott fokhagymát és a parmezánt, majd a hús...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz