160 ml víz, 200 ml tej, 2 ek cukor, 2 tk só, 2 ek olaj, 520 gr liszt, 2 tk élesztő, 5 dkg sajt, bármilyen lehet, minél több féle, annál jobb
1. A hozzávalókat a gépbe teszem, és a dagasztás programra állítom.
2. Ha leállt, lisztezett deszkán átgyúrom,és sütőpapíros jénai tálba teszem.
3. Bevágom 3 helyen, tetejére sajtot szórok, és 30 percig kelesztem.
4. Előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm.
A fotó nem saját tartalom (forrás: INTERNET) A lisztet, krumplit, sót összekeverem, közepébe beleöntöm a felfuttatott élesztőt és annyi tejet, hogy kellemesen gyűrharó legyen....
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA 2 dl langyos vízbe elkeverjük a kovászt botmixerrel, beleszitáljuk a lisztet, hozzáöntjük a meglangyosított cukros vízben (1 dl )felfuttatott élesztőt, langyos joghurt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Brasno pomjesati sa svim suhim sastojcima. Mljeko, vodu i maslac zagrijati da bude mlako pa to sad dodati brasno smjesi kao i jogurt i bjelance pa sve to sa kasikom dobro umjes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 30 dkg langyos, átszitált liszthez adjuk az élesztőt, az olajat és a mézet. 2. Jól összekeverjük és hozzáöntünk annyi vizet, hogy sűrű kovászt kapjunk. 3. Az így elkészü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz