1 cs makaróni, 1 nagy pohár tejföl, kb. 3 dl tej, 4 egész tojás, 25 dkg reszelt sajt, só, bors
1. A makarónit félig megfőzzük, majd összekeverjük a következő masszával: nagy pohár tejföl, kb 3 dl tej, 4 egész tojás, 25 dkg reszelt sajt, só, bors.
2. Kivajazott tűzálló tálba öntötte, kevés reszelt sajt a tetejére, nyomás a sütő!
3. Szép pirosra sütjük.
A szalonnát felkockázzuk, a bőrről levágjuk, serpenyőben megpirítjuk. A vizet feltesszük főni a sóval és az olajjal, majd a lobogó vízbe dobjuk a tésztát. Kb 10-12 perc főzés után...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük, és a főzőlevet is félretesszük. Az apróra vágott hagymát az olívaolajon üvegesre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy gigantikus lábosban kifőztem egy kiló tagliatelle tésztát (ez az a típus, ami olyan, mintha a spagettin végigment volna egy úthenger). Míg a tészta fő, 15 dkg vajon (nem nyifog...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk egy lábasban vizet forrni, majd az összetevőket egy edénybe mérjük. A nokedliszaggatót a lobogó, enyhén sós víz fölé tesszük, beleöntjük a nokedlitésztát, és vízszintes...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű