1 cs makaróni, 1 nagy pohár tejföl, kb. 3 dl tej, 4 egész tojás, 25 dkg reszelt sajt, só, bors
1. A makarónit félig megfőzzük, majd összekeverjük a következő masszával: nagy pohár tejföl, kb 3 dl tej, 4 egész tojás, 25 dkg reszelt sajt, só, bors.
2. Kivajazott tűzálló tálba öntötte, kevés reszelt sajt a tetejére, nyomás a sütő!
3. Szép pirosra sütjük.
A töltelékkel kezdem, hogy legyen ideje langyosra hűlni. A vajat megolvasztom, majd a finomra vágott hagymát puhára párolom rajta. Hozzáadom a húst és nagy lángon fehéredésig süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Közben a sonkát apró kockákra vágjuk, és pici olajon pár perc alatt szép pirosra sütjük. A tejfölt simára kikeverjük. A tésztát, a t...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tálba beleöntjük a meleg vizet, ebben felolvasztjuk az élesztőt. Hozzáadjuk a sót, és az olajat, aztán a tejfölt. A lisztet folyamatosan adjuk hozzá, mert így látjuk, hogy mily...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.A csirkét előző este felcsíkozzuk és jól befűszerezzük, valamint egy kevés szójaszószba áztatjuk. 2. Megfőzzük a tésztát. 3. A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lilahagymát...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Közepes