1 kg krumpli, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, kevés olaj, só
1. A krumplit héjában megfőzzük.
2. Amikor elkészült, meghámozzuk és karikákra vágjuk.
3. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük.
4. Ha készen van, megsózzuk hozzákeverjük a tejfölt majd a karikára vágott krumplit.
5. Melegen tálaljuk.
A gravyhez a vajon kicsit megpirítjuk a lisztet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alaplével, és sűrűre beforraljuk. A krumplit megmossuk, cikkekre vágjuk, sütőpapírral bélelt te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz kenyeret apró kockára vágjuk. Egy tálban összekeverjük a 4 tojást, a 2 dl tejfölt és a lereszelt mozzarella sajtot, majd beleforgatjuk a kenyeret. Sózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott gombát, sózzuk, borsozzuk, majd megpároljuk. Majd hozzáadjuk az apróra...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA krumplit megpucoljuk, és szép kb. 4 mm vastag cikkekre vágjuk. A paradicsompürét az olajjal, a mézzel és a fokhagymával összekeverjük, és beleszórunk 1 tk szárított oreganót. A...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű