1 kg krumpli, 1 fej vöröshagyma, 2 dl tejföl, kevés olaj, só
1. A krumplit héjában megfőzzük.
2. Amikor elkészült, meghámozzuk és karikákra vágjuk.
3. A vöröshagymát apróra vágjuk, kevés olajon megdinszteljük.
4. Ha készen van, megsózzuk hozzákeverjük a tejfölt majd a karikára vágott krumplit.
5. Melegen tálaljuk.
- Az első lépés: Hagymát karikázunk,sót,ecetet és olajat öntünk rá.Annyit csak,hogy ellepje. - A burgonyát héjában főzzük meg,majd meghámozzuk és még melegen a hagymára karikázz...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk, szárazra törüljük, 2-3 részre vágjuk. A cikkeket 2 ek olajjal meglocsoljuk.Rászórjuk a fűszereket, majd alufóliával lefedjük. 180°-ra előmelegített sütőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A pirított burgonya omlós és ropogós lesz, ha meghámozzuk, felvágjuk, és utána hideg vízben 20 percig áztatjuk. 2. Áztatás után szárazra töröljük, és forró olajba tesszük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit pucold meg, karikázd fel, és szeleteld fel vékonyan. Az almát és a hagymát is vágd karikákra. Egy tepsit kenj ki vajjal, szórd meg zsemlemorzsával, és sorakoztasd bele a...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű