oldalas, só, bors, köménymag, zsír
1. A húst nem csontozzuk ki, de kb. 10 cm-es darabokra vágjuk.
2. Sózzuk, borssal, köménymaggal fűszerezzük és egész kevés zsiradékot és vizet aláöntve sütőben - időnként saját levével locsolva - megsütjük.
3. Bedörzsölhetjük fokhagymával is és tehetünk mellé félbevágott vöröshagymát.
4. Párolt káposztával tálaljuk.
A csülköt az összes többi hozzávalóval egy nagy edénybe tesszük. Felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi, majd (a csülök méretétől függően) 1,5-2 óráig főzzük, amíg meg nem puhul...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket megmossuk, lecsöpögtetjük. Kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A meghámozott krumplikat nagy lyukú reszelőn lereszeljük, beletesszük a tejfölt, a tojást, a fűsze...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA húst kiklopfolom, majd megsózom és elkészítem a tölteléket. A vöröshagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem. 4 zsemlét beáztatok, fűszerezem (só, bors, delikát), összekevere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA nagyon apróra vágott hagymát sárgára pirítom az olajban. Ezután a szintén apróra vágott zöldpaprikával pirítom egy-másfél percig. Ezután lehúzom a tűzről, kicsit hűlni hagyom. E...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű