0,5 kg tészta, 25 dkg Pick vagy Herz szalámi, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano
1. A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A sütő középső részébe tolva megsütöm.
1. A sugot a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal. 2. Rászórjuk a kukoricát, a csíkokra vágott szalonnát, főtt tojásszeleteket, karikákra vágott hagymát, apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A tésztára pakolom a vékony átlósra szelt kolbászkarikákat, megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal. 2. Sózni nem kell. 3. A tepsit a sütő középső részébe tol...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát megpároljuk az olajban, hozzáadjuk a fűszereket, az egészet jól lepirítjuk, felöntjük vízzel, és jól kiforraljuk. 2. A víz mennyiségét úgy kell meghatározni, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű