0,5 kg tészta, 25 dkg Pick vagy Herz szalámi, 25 dkg sajt, 1 kk bazsalikom, 1 kk oregano
1. A tésztára pakolom a vékonyra szelt szalámiszeleteket, majd megszórom a fűszerekkel, illetve a reszelt sajttal.
2. Sózni nem kell.
3. A sütő középső részébe tolva megsütöm.
1. A langyos lisztet beleszitálom egy nagy tálba és hozzákeverem a sót, a szárított oregánót és tisztességes mennyiségű frissen őrölt borsot. 2. Beleszórom a szárított élesztőt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMérjük ki az élesztőt. Ez a legegyszerűbben úgy történik, hogy mérlegen kimérünk 1 grammot, ezt feloldjuk 49gr vízben, majd egy kevés számolgatás után a megfelelő mennyiségű éleszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA joghurtot elkeverjük az olajjal, vagy az olvasztott, de kihűtött vajjal. Hozzáadjuk a sót, a cukrot és beleszitáljuk a lisztet, majd az élesztőt. Meggyúrjuk a tésztát, letakarjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLangyos tejbe cukor és belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk, majd a villával az élesztőt a liszthez keverjük. Amíg összeáll a tészta egy kis langyos vizet kell hozzáadni. Kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű