1 kg burgonya, 25 dkg császárszalonna, 1-2 fej fokhagyma, zsír, só
1. 1 kg hámozott nyers burgonyát karikákra, 25 dkg húsos császárszalonnát vékony, lapos szeletekre, 1-2 fej fokhagymát karikára vágunk.
2. Zsírozott tepsibe rétegenként sózva összerakjuk.
Tetején burgonyát rakjunk, amit olvasztott zsírral meglocsolunk, megsózzuk és előmelegített, forró sütőben megsütjük.
3. Savanyúsággal tálaljuk.
Először is szedd rózsáira a karfiolt, majd aprítsd össze apró, rizsszerű darabokra és 2 evőkanál kókuszolajon, fedő alatt párold meg közepes lángon 5 perc alatt, majd rakd félre....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKisebb fej karfiolt rózsákra szedjük, sós vízben puhára főzzük. Jól lecsepegtetjük, krumpli törővel pépesítjük. Langyos állapotban hozzákeverünk 2-3 kanál cocomas krémet, őrölt bor...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat egy tálba ütjük,elkeverjük a vízzel,majd a végén adjuk hozzá a lisztet,és a sót. Jól összekeverjük,amíg nokedliállagú tésztát nem kapunk.Forró vízbe szaggatjuk,és addig...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított sárgarépát vágd fel apró kockákra, a hagymát szeleteld fel. A húst kockázd fel apróra. Melegítsd fel a wokot vagy a serpenyőt, 2-3 evőkanál olajon kb. 5 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű