35 g sovány tehéntúró, 10 g kefir, 3 g újhagyma, 3 g hónapos retek, 4 g fejes saláta, petrezselyem, bazsalikom, tengeri só
1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk.
2. A hónapos retket durva reszelőn lereszeljük és közvetlenül tálalás előtt keverjük a krémhez.
3. Salátalevélre halmozva, felgöngyölve tálaljuk.
A megmosott, szárazra törölt medvehagymát felapírítjuk, majd hozzáadjuk az olívaolajat, a citromlevet és ízlés szerint sót, majd botmixerrel pépesítsük. Ezután hozzáadjuk a puha v...
Elkészítési idő:A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...
Elkészítési idő:1. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük (másnapi fasírthoz tökéletes). 2. A zsemlék belsejét megkenjük vajjal, fűszerezzük, beletesszük a felvágottat, a kolbászt, r...
Elkészítési idő:A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és egy serpenyőben üvegesre pirítjuk egy kevés olajon. A lencsét leszűrjük, és egy aprítóba rakjuk a hagymával együtt, majd alaposan lezúzz...
Elkészítési idő: