35 g sovány tehéntúró, 10 g kefir, 3 g újhagyma, 3 g hónapos retek, 4 g fejes saláta, petrezselyem, bazsalikom, tengeri só
1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk.
2. A hónapos retket durva reszelőn lereszeljük és közvetlenül tálalás előtt keverjük a krémhez.
3. Salátalevélre halmozva, felgöngyölve tálaljuk.
1. A tojásokat forró vízben feltéve 15 percig főzzük, majd hideg vízben hagyjuk kihűlni. 2. Megtisztítjuk a héjtól, a sárgáját eltávolítjuk, a fehérjét apróra vágjuk. 3. A...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat forrástól számítva 8 percig főzzük majd vegyük le a tűzről és szedjük át egy tál hideg vízbe. Pár perc elteltével pucoljuk meg mindet. 2. Vágjuk félbe, hogy könny...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz