2 db főtt tojás, 3.5 ek margarin (szükség szerint), 1 közepes db vöröshagyma (vagy 1 kk vöröshagymakrém), 1 kk mustár, só ízlés szerint, bors ízlés szerint
1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük.
2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát.
3. Sózzuk, borsozzuk, kikeverjük.
Elkészítése nagyon egyszerű: tegyük mindent egy késes mixerbe, és veressük addig, amíg könnyű homogén krém lesz belőle. Ez a mennyiség csak nagyobb gépbe fér bele, nyugodtan felezh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFélbevágjuk a padlizsánokat, és 180 C-on légkeverés nélkül kb 50 perc alatt átsütjük őket. Amíg sül a padlizsán, a lilahagymát finomra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. Ha a padlizs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sajtot finomra reszeljük. 2. A majonézt és a tejfölt összekeverjük, majd hozzáadjuk a reszelt sajtot. 3. Hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát és alaposan összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz