2 db főtt tojás, 3.5 ek margarin (szükség szerint), 1 közepes db vöröshagyma (vagy 1 kk vöröshagymakrém), 1 kk mustár, só ízlés szerint, bors ízlés szerint
1. A tojásokat lereszeljük, vagy csak villával összetörjük.
2. Beletesszük a margarinkrémet, a vöröshagymakrémet, ha ez nincs, reszeljük bele egyszerűen a hagymát.
3. Sózzuk, borsozzuk, kikeverjük.
A vagdalt húsokat villával széttörjük, a hagymát apróra felkockázzuk, majd összevegyítjük. Ezután hozzáadjuk az egész tojást, a tejfölt, majd ízlés szerint mehet bele a mustár, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A fűszerekkel és a reszelt sajttal habosra keverjük a vajat. 2. Legalább néhány órán át hűtőszekrényben tartjuk, így az ízek összeérnek és a körözött állaga keményebb lesz....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA májat megmosom, a vizet jól leitatom róla és annyi zsírba teszem, hogy ellepje a májat. Lehetõleg egyszerre kell feltenni, mert ha a zsír forró a máj megég, de nem sül át. Megbor...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A gombát sós vízben megfőzöm, lehűtöm, majd nagyon apróra vágom. 2. A tojásokat meghámozom, majd szitán áttöröm. 3. Habosra keverem a puha vajjal, a borssal és a vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz