1 kg burgonya, kevés olaj, fűszerek, 2 dl tejföl, só
1. A burgonyát nagyon vékony szeletekre vágjuk.
2. Olajban és fűszerekben meghempergetjük, és egy nagyméretű lapos tepsiben szétterítjük.
3. A tetejére tejfölt locsolunk, és ropogósra sütjük.
A répát megtisztítjuk, és vajjal kikent tűzálló tálba sorakoztatjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a kakukkfűvel és a petrezselyem felével. A hagymát félbevágjuk, vékonyra szeletel...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1 A burgonyát megpucoljuk, kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Még forrón áttörjük, és hagyjuk kihűlni. 2 Kihűlés után hozzákeverjük a gyengén felvert tojásokat, a sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk. 2. Az egész krumplikat vajjal bekenjük, sóval, borssal beszórjuk, majd a sütőben 10-15 percig pirítjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPárold meg a zöldségeket: a karikára vágott sárgarépát, a kockára vágott édesburgonyát és a rózsáira szedett (vagy mirelit) brokkolit. Ha megfőttek, akkor hagyd kihűlni, addig is k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű