1 kg burgonya, kevés olaj, fűszerek, 2 dl tejföl, só
1. A burgonyát nagyon vékony szeletekre vágjuk.
2. Olajban és fűszerekben meghempergetjük, és egy nagyméretű lapos tepsiben szétterítjük.
3. A tetejére tejfölt locsolunk, és ropogósra sütjük.
Háromszoros vízmennyiségbe beáztatom a csicseriborsót egy éjszakára. ➋ Minimum 12 óra elteltével lecsepegetetem és leitatom róla a nedvességet. ➌ Elkeverem az olívaolajat a fűs...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A spenótot megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük ( meg is nyomkodjuk, hogy a vizet eltávolítsuk), amikor kihűlt, apróra feldaraboljuk. Hozzá adjuk az olajat, a reszelt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA répát megpucoljuk, ha vastag, hosszában vágjuk 2-4 részre. Az olívaolajat összekeverjük sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Sütőpapírra tesszük, szorosan egymás mellé. Megloc...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézElkészítése: Egy tálban a lisztben elkeverjük a sütőport, beleszórjuk a fűszereket. A megtisztított petrezselyemlevelet apróra vágjuk. A lila hagymát felkockázzuk. Mindkettőt be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű