3/4 kg burgonya, 1/2 kg friss vagy mirelit zöldborsó, fél fej fokhagyma, 2 fej hagyma, 1 tk olaj, 1 tk só, 1 tk curry, 1 kk őrölt bors, vegeta
1. A burgonyát megtisztítjuk, kettévágjuk és keskeny csíkokra metéljük.
2. A hagymát felkockázzuk, fedő nélkül pároljuk az olajban, amíg kicsit meg nem pirul (kb. 15 perc).
3. Ekkor rátesszük a zöldborsót, a zúzott fokhagymát és az ízesítőket, majd fedő alatt, 1 dl vízzel puhára pároljuk (kb. 15 perc).
1. A felkockázott édesburgonyát sós lobogó vízben főzd puhára, majd szűrd le és hűtsd ki. 2. Ezalatt a majonézt keverd ki, és add hozzá a többi hozzávalót. 3. A szószt keverd át...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű---A krumplit hámozd meg, vágd kisebb darabokra, majd tedd fel annyi vízben, ami pont ellepi. -- Sózd meg ízlésed szerint, és lassú lángon főzd puhára. ---Amikor jó, szűrd le, ad...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűCikkekre szedjük és alaposan megmossuk az édesköményt, majd apró darabokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük a ghít vagy a kókuszzsírt. Beletesszük a római köményt, majd amikor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, megkaparjuk. 2. A sütőt 160 C-fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük. 3. A szalonnaszeletek felével beborítjuk egy tűzálló tál alját, majd rátess...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű