menu

Családireceptkönyv.hu

Töltött burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


középnagyságú burgonya, vaj, tejföl, só, tojás sárgája

Elkészítés:


1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük.

2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, tejföllel, sóval összekeverve és egy kis tojássárgájával összeállítva, újra visszateszünk a burgonyákba és ismét lemezen, sütőben átsütjük.

Töltött burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Galuska
Galuska

A lisztet a sóval összekeverem majd hozzáadom a tojásokat és annyi vizet, hogy egy könnyen szaggatható tésztát kapjak. Egy nagy fazékban felteszek vizet amibe egy kis sót és olaja...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Majonézes krumplisaláta
Majonézes krumplisaláta

A krumplit héjában megfőzzük, közben pedig elkészítjük a házi majonézt. A tojássárgáját a folyamatosan adagolt olajjal krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a citromlevet, mustárt, cu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tepsis krumpli-2
Tepsis krumpli-2

A krumplit meghámozom felvágom hosszúkásra, a szalonnát kb 1 cm -es darabokra vágom, a hagymát felkarikázom. A tepsi aljára olajat öntök, majd belehelyezem a krumplit, a felkariká...

Elkészítési idő: 70perc
Nehézség: Könnyű
share
SAJTOS BURGONYALABDA
SAJTOS BURGONYALABDA

A burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Amikor langyos, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és fűszerezz...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk