középnagyságú burgonya, vaj, tejföl, só, tojás sárgája
1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük.
2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, tejföllel, sóval összekeverve és egy kis tojássárgájával összeállítva, újra visszateszünk a burgonyákba és ismét lemezen, sütőben átsütjük.
A burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Egy kisebb tepsit sütőpapírral borítunk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük. Az olajat kis tálba mérjük. A fokhagymát átpréseljük, a sóval, a borssal és a köménnyel bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, egy tálban áttörjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, a lisztet, ízlés szerint a sót és az őrölt szerecsendiót. Villával jól összedolgo...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat megtisztítom: A krumplit karikára vágom, sózom borsozom, a hagymát, paradicsomot, paprikát szintén felkarikázom, a császárszalonnát kockára vágom. A sütőzacskó al...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű