középnagyságú burgonya, vaj, tejföl, só, tojás sárgája
1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük.
2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, tejföllel, sóval összekeverve és egy kis tojássárgájával összeállítva, újra visszateszünk a burgonyákba és ismét lemezen, sütőben átsütjük.
1. A rizst elkészítjük. 2. Közben a zöldborsót annyi vízzel, amennyi elfedi, puhára pároljuk. 3. Párolás közben megsózzuk, és egy kávéskanálnyi cukorral ízesítjük. 4. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, fél centi vastag karikákra, a bacont apró kockákra vágjuk. Egy tepsi aljára szórjuk a bacon felét. Ráteszünk egy réteg karika burgonyát,megszórjuk a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKockázza fel a szalonnát. Hámozza meg és szeletelje fel a vöröshagymát. Olvassza fel a vajat a nyitott fazékban és süsse meg a szalonnát és a vöröshagymát. Hámozza meg és vágja...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézStep 1 Combine cranberries and vinegar in a small bowl and set aside. Step 2 Combine shallot and a couple of pinches of salt in a large bowl. Pour vinegar from reserved cranberr...
Elkészítési idő: 150perc Nehézség: Könnyű