középnagyságú burgonya, vaj, tejföl, só, tojás sárgája
1. Középnagyságú burgonyát meghéjazunk és sütőlemezen megsütjük.
2. Mielőtt nagyon megpirul, mindegyiknek a tetejét levágjuk, ezüstkanállal kivájjuk belsejét, mit kis vajjal, tejföllel, sóval összekeverve és egy kis tojássárgájával összeállítva, újra visszateszünk a burgonyákba és ismét lemezen, sütőben átsütjük.
A lisztet a sóval összekeverem majd hozzáadom a tojásokat és annyi vizet, hogy egy könnyen szaggatható tésztát kapjak. Egy nagy fazékban felteszek vizet amibe egy kis sót és olaja...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA krumplit héjában megfőzzük, közben pedig elkészítjük a házi majonézt. A tojássárgáját a folyamatosan adagolt olajjal krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a citromlevet, mustárt, cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozom felvágom hosszúkásra, a szalonnát kb 1 cm -es darabokra vágom, a hagymát felkarikázom. A tepsi aljára olajat öntök, majd belehelyezem a krumplit, a felkariká...
Elkészítési idő: 70perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és összetörjük, mintha burgonyapürét készítenénk. Amikor langyos, hozzáadjuk a reszelt sajtot, a tojásokat és fűszerezz...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű