60 dkg uborka, 25 dkg túró, 2 ek tejföl, 1 kis fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kisebb, piros húsú zöldpaprika, 1 kisebb sárgarépa, 1 ek mustár, só
1. Az uborkákat megmossuk, hosszában félbevágjuk, a belsejét kivájjuk.
2. A túrót áttörjük, a tejföllel simára keverjük.
3. Hozzáadjuk a fölaprított vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát, majd a nagyon apróra vágott piros húsú zöldpaprikát és a megreszelt sárgarépát.
4. Sóval, mustárral ízesítjük.
5. A túrós krémet a kivájt uborkákba töltjük, és tálalásig behűtjük.
A kacsazsírt olvasszuk fel, majd dobjuk rá a vékonyan felszeletelt vöröshagymát és süssük 5-8 percig. (Ha használunk erős paprikát, akkor finomra vágva dobjuk a hagymára és süssük...
Elkészítési idő: 5+20 perc Nehézség: KönnyűHozzávalókat összekeverem, hűtőbe teszem és kenyérre kenve fogyasztom
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA fetát villával törjük össze, majd fűszerezzük fehér borssal, sóval (óvatosan használjuk) és zúzott fokhagymával. Ezután a joghurtot, citromlét és az olívaolajat adjuk hozzá, keve...
Elkészítési idő: 15 perc+2 óra Nehézség: Könnyűmbát, rengeteg ételükben szerepel bőséggel! hozzávalók / 2 adag 20 dkg bagett (félbevágva) 3 tk vaj 4 közepes db csiperkegomba (vékonyan felszeletelve) 5 dkg sonka (felcsíko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű