2 db cékla- reszelve
¾ bögre zabpehely
½ bögre zabpehelyliszt
fél hagyma aprítva
Ízesíteni: Só, bors, esetleg kakukkfű. Vékonyan olajozott tepsiben megsütni.
A hagymát és a répát nagyon apróra vágjuk aprítógéppel, majd kevés vízen megdinszteljük. Összekeverjük az alapanyagokat és gombócokat formálunk belőle. Beleforgatjuk egy tálban...
Elkészítési idő:A száraz alapanyagokat levesfőző gépbe tesszük, max jelzésig megtöltjük vízzel, és krémleves programon elindítjuk a gépet. Amikor lejár a program, magtej szűrővel egy üvegbe szűrjü...
Elkészítési idő:Összekeverek egy nagy tálba 2 tojást, 150 g natúr joghurtot, 120 g lisztet és 1 teáskanál szodabikarbonát. Ha kész, belekeverem a vékonyra szeletel káposztát és felkockázott lilaha...
Elkészítési idő: 45 perc