1 db alma, 1-2 rúd fahéj, 2 liter tisztított víz
1. Egy két literes edényt tölts meg tisztított vízzel, majd tegyél bele egy nagy szeletekre vágott almát. Olyan almát válassz, amit szeretsz, mert a víznek olyan íze lesz, mint az almának. Ha az savanykás, a víz is az lesz, ha édes, akkor a víz is édesebb lesz. Javaslom, hogy édesebb fajtát válassz, mert könnyebben kioldódik az íze és finomabb lesz az italod.
2. Az alma mellé adj egy-két rúd fahéjat egészben vagy kisebb darabokra törve.
3. Tedd a hűtőbe legalább fél órára, hogy összeérjenek az ízek, ezután fogyaszthatod a nap folyamán víz
A krumplit főzd meg héjában, majd pucold meg, és még melegen törd meg. Dolgozd hozzá a zsírt, a tojást és a sót, majd több részletben add hozzá a lisztet. Annyit keverj hozzá, amen...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA tökéletes csirke-rizs kombó elkészítéséhez a csirkemelleket megsózzuk, és egy forró, sütőbe is tehető serpenyőben, nagy lángon körbepirítjuk egy kevés kókuszolajon. Ha megpirulta...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA fitt pulykabrassóihoz a zellert kb. 2 cm-es kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és összeforgatjuk egy kevés kókuszolajjal, majd sütőpapírral bélelt tepsin, 200 fokra előmelegített...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű