Laskagomba, olaj, só, bors, fokhagyma vagy gyros fűszerkeverék
Kevés olajon az apróra vágott laska gombát addig sütjük, píritjuk míg olyan nem lesz ahogyan ti szeretitek:) Ízesítés sóval, pici borssal, kevés ételízesítővel, fokhagymaporral. Csiperkéből is jó.
Tisztítsuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a serpenyőbe az olívaolajat, ha felforrósodott, mehet rá a gomba. Pirítsuk le kicsit, nem kell folyamatosan kevergetni...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kuszkusz elkészítése gyors és egyszerű: mindössze annyi vizet forralok fel, ami ellepi, szórok bele sót, egy kevés olajat vagy vajat teszek bele, és ráöntöm a kuszkuszra. Nem kel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA húst vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, dörgöljük át jó alaposan sóval, forgassuk meg lisztben, majd pirítsuk meg mindkét oldalukat hirtelen egy serpenyőben, vékony olajon. A megpi...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A zsíron övegesre párolom a hagymát, majd megszórom pirospaprikával. 2. Beleteszem a gombát, majd sózom. 3. Beleteszem a paprikát és a paradicsomot. 4. Ha elfőtte a lev...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz