menu

Családireceptkönyv.hu

PIRÍTOTT SÜLT LASKAGOMBA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Laskagomba, olaj, só, bors, fokhagyma vagy gyros fűszerkeverék

Elkészítés:


Kevés olajon az apróra vágott laska gombát addig sütjük, píritjuk míg olyan nem lesz ahogyan ti szeretitek:) Ízesítés sóval, pici borssal, kevés ételízesítővel, fokhagymaporral. Csiperkéből is jó.

PIRÍTOTT SÜLT LASKAGOMBA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Gombás ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Gombaragu kuszkusszal
Gombaragu kuszkusszal

A kuszkusz elkészítése gyors és egyszerű: mindössze annyi vizet forralok fel, ami ellepi, szórok bele sót, egy kevés olajat vagy vajat teszek bele, és ráöntöm a kuszkuszra. Nem kel...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Gombás-spárgás tészta
Gombás-spárgás tészta

A tésztát megfőzzük. A gombát gyorsan megtisztítjuk, felszeleteljük és kevés olajon puhára pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal ízesítjük. Tovább párolj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
 Gombás pirított máj - OK
Gombás pirított máj - OK

1. A megdinsztelt hagymára dobjuk a paradicsomot, a májat és addig pirítjuk, amíg megváltozik a színe a májnak. 2. Megszórjuk pirospaprikával, kevés vízzel felöntjük és a só ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Gombás fasírt
Gombás fasírt

A vöröshagymát apróra vágjuk és megpirítjuk olajon, majd félre tesszük. A kiflit karikára vágjuk és beáztatjuk tejbe. A gombákat meg tisztíjuk, kisebb darabokra felvágjuk, megszór...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk