2 db tojás
2 pohár joghurt
30 dkg liszt (18 evk-nyi)
3-4 evk porcukor
1 cs. sütőpor
A hozzávalókat elkeverem, majd kiskanállal forró olajba szaggatom.
Nem szabad nagyoknak lennie, mert nem sül át.
Lassú tűzön, aranybarnára sütöm, majd papírtörlőn lecsepegtetem.
Tálaláskor porcukorral megszórom és baracklekvárt adok mellé.
pudingporból, a tejből, a cukorból a szokásos módon pudingot főzünk jó sűrűre, és hagyjuk legalább langyosra kihűlni, majd kisebb adagokban hozzáadjuk a tejfölt, és habverővel kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alap hozzávalóit összedolgozzuk, majd egyenletesen belenyokodjuk a forma aljába. A krémhez a tejben felfőzzük a cukrot és a pudingport, majd sűrűre főzzük. Ha a puding langyosr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból kevert tésztát készítünk, közepes tepsibe sütjük. Ha kihűlt, 3 lapra vágjuk, és az alábbi krémmel és meggyszósszal töltjük. Tejszínes krém A tejet forrni tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverem a szódabikarbónával és a mézeskalács fűszerrel, majd elmorzsolom a vajjal/margarinnal. Majd a többi hozzávalóval egy jól formázható masszává gyúrom. A mézet ado...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű