2 db tojás
2 pohár joghurt
30 dkg liszt (18 evk-nyi)
3-4 evk porcukor
1 cs. sütőpor
A hozzávalókat elkeverem, majd kiskanállal forró olajba szaggatom.
Nem szabad nagyoknak lennie, mert nem sül át.
Lassú tűzön, aranybarnára sütöm, majd papírtörlőn lecsepegtetem.
Tálaláskor porcukorral megszórom és baracklekvárt adok mellé.
Az alapanyagokat jól összekevered és kikent-kilisztezett jénaiba öntöd. Bedobod a mikróba és a legmagasabb fokozaton 6 percig sütöd.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1.Öntsd a szoba hőmérsékletű joghurtot egy edénybe, add hozzá a tojást, a sót, és a cukrot. 2. Keverd hozzá a megszitált lisztet, és a szódabikarbónát. Ennél a receptnél fontos, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz első, sárga réteghez 3 tojás sárgáját, 1 csomag vaníliás cukrot és 5 evőkanál porcukrot habosra keverünk. Közben 1,5 dl vízben felmelegítünk 1 csomag zselatint. Először a felm...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: NehézKis gombócokat formázunk távol egymástól, megsütjük! Még forrón megkenjük mázzal, ami egy fél tojásfejhérje,amit csak villával keverünk ki, nem habosítjuk és ehhez adunk 3 részletb...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz