4 egész tojás
10 evőkanál cukor
16 púpos evőkanál liszt
1 cs. sütőpor
2 kis pohár tejföl (nálam most joghurt és kefir)
2 dl olaj
sárgabarack tetszőleges mennyiségben
Mindent összekeverek, vajazott, lisztezett tepsibe teszem, rárakom a sárgabarackot.
Előmelegített, 180-200 fokos sütőben megsütöm.
Amikor kihűlt, porcukorral megszórom és kockára vágva tálalom.
A tésztához Az élesztőt a tejben, pici cukorral felfuttatjuk. A lisztet összekeverjük a cukorral, a tojással, a langyos olvasztott vajjal, és a reszelt citromhéjjal. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingot megfőzzük, majd félrerakjuk hűlni. Néha keverjük meg, hogy ne legyen hártyás a teteje. Az 5 tojássárgát, a 25 dkg cukrot és a vaníliás cukrot elkeverjük. Lassan hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHabosra keverünk 4 tojássárgáját 15 dkg margarinnal, hozzáadjuk a tejben felfuttatott 3 dkg élesztőt, 30 dkg lisztet, és alaposan kidolgozzuk. Két részre osztjuk, egyikkel kibélelü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes160 fokon 10-15 percig
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű