4db alma
20 dkg liszt
2 db tojás
4 tk cukor
2 dl tej
1 dl víz
fahéjas porcukor a megszórásához
Az almát meghámozzuk, a közepét kiszúrjuk és 1 cm vastag karikákra szeljük.
Kevés lisztben megforgatjuk.
A tojásból, lisztből, cukorból, tejből és vízből sűrű palacsintatésztát keverünk.
Az olajat felforrósítjuk.
Az előzőleg lisztben megforgatott almakarikákat belemártjuk a palacsintatésztába és a forró olajban kb. 10 perc alatt mindkét oldalát pirosra sütjük.
Papírra szedjük, majd fahéjas porcukorral meghintve, melegen tálaljuk.
A darált kekszet és a kakaót összevegyítettem. A tejet, margarint, cukrot kis lángon addig melegítettem, míg a margarin felolvadt. Ekkor ráöntöttem a kakaós kekszre, hozzáadtam a r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://rupanerkonyha.cafeblog.hu/2015/10/24/foltos-kokuszos-bogresen-is/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.vadhajtasok.hu/2022/07/09/ez-a-jokepu-angol-indul-a-miniszterelnoki-szekert?fbclid=IwAR19gLH8_NNNKuPSgNkpqQKwDke9FZC41LsKGK2_7AlGn6ZJUyADRu8DUn4
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lágy vajat kikeverjük a cukorral. 2. Leszedjük a banánok héját, villával összetörjük őket, majd hozzákeverjük a cukros vajhoz. 3. Beleütünk 4 tojást, elkeverjük. 4...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz