csirkecomb
natúr corn flakes
joghurt (vagy kefir)
só, bors,
fokhagyma (vagy fokhagymapor)
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük.
A besózott combokat előbb a mártásba, majd a corn flakes-be forgatjuk, sütőfóliás tepsibe rakosgatjuk és kevés olajjal meglocsolva készre sütjük.
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő:A csirkecombokat megsózzuk és megborsozzuk, a vöröshagymát megpuculjuk és vékonyan felkarikázzuk, majd a bort meg a mustárt kézi habverővel simára keverjük egy kisebb tálban. Olya...
Elkészítési idő:Kevés olajon megdinsztelem a hagymát. A kis kockákra vágott, vagy ledarált csirkemellett lepirítom és a csíkokra vágott zöldségekkel összefőzöm. A fűszerekkel mindenki a maga í...
Elkészítési idő: 1 óra