csirkecomb
natúr corn flakes
joghurt (vagy kefir)
só, bors,
fokhagyma (vagy fokhagymapor)
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük.
A besózott combokat előbb a mártásba, majd a corn flakes-be forgatjuk, sütőfóliás tepsibe rakosgatjuk és kevés olajjal meglocsolva készre sütjük.
0. A burgonyát megmossuk és főni tesszük. 1. A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, hogy jól át lehessen sütni. Sózzuk, borsozzuk 2. A darált mandulát összekeverjük kevés sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, majd a sózott, borsozott hússzeleteket. Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd hirtelen elősütjük rajta a húsokat, majd ha mind kisült...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű---A csirkefilét kiolvasztjuk és megmossuk., -- A csirkemellet szép szeletekre vagy. csíkokra. vágjuk ---.Dörzsölje be a húsdarabokat minden oldalukon sóval., fűszerekkel --.Önt...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkemellet csíkokra vágjuk. Kicsit hagyjuk lecsöpögni, meghintjük sóval, borssal és jól összeforgatjuk. A masszához a tojásokat a krémsajttal simára keverjük, ma...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű