csirkecomb
natúr corn flakes
joghurt (vagy kefir)
só, bors,
fokhagyma (vagy fokhagymapor)
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük.
A besózott combokat előbb a mártásba, majd a corn flakes-be forgatjuk, sütőfóliás tepsibe rakosgatjuk és kevés olajjal meglocsolva készre sütjük.
A páchoz a zöldfűszereket a sóval, olívaolajjal és fokhagymával egy mozsárban összezúzzuk. Kockára vágjuk a csirkemellet, bepácoljuk, egy nyársa felhúzzuk és meggrillezzük a pitákk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBőrös kacsahájat alaposan megmosom, egy csipesszel kiszedem a toll tokokat, felkockázom. Lábasba kb. fél dl. vizet öntök alulra, majd a bőr kockákat rádobom. Tűzöm eleinte közepes...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkecombokat vegetával, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük, majd állni hagyjuk kb. ½ órát. 2. Közben a burgonyát megpucoljuk és kockára vágjuk. 3. A hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket csíkokra vágjuk és bepácoljuk a fehérborba, borsba és cukorba. A borból nem kell sokat csak épp hogy legyen rajta. Ezt kb. 1 órát hagyjuk állni. Tészta: sűrű pa...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű