csirkecomb
natúr corn flakes
joghurt (vagy kefir)
só, bors,
fokhagyma (vagy fokhagymapor)
A csirkecombról a bőrt lehúzzuk. A joghurtos mártást és a corn flakes-t előkészítjük: a fokhagymát a joghurtba keverjük, a pelyhet összetörjük.
A besózott combokat előbb a mártásba, majd a corn flakes-be forgatjuk, sütőfóliás tepsibe rakosgatjuk és kevés olajjal meglocsolva készre sütjük.
Andi konyhálya
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMielőtt nekiállunk előmelegítjük a sütőt 200 fokra. A csirkét megmossuk. A zöldségeket megpucoljuk, a paprikát csíkokra vágjuk, a többi zöldséget a krumplival együtt felkarikázz...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: NehézA zöldségeket nagyon vékonyra, Julienre vágom. Wokban felforrósítok olívaolajat, rárakom a csíkokra vágott húst, lepirítom, majd kiszedem egy tálra. Utána a visszamaradt olajba tes...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KözepesElkészítése: A tésztát sós vízben megfőzzük. A csirkemellet felkockázzuk sózzuk és borsozzuk, kevés vajon megpirítjuk. A megtisztított és felkockázott zellert is hozzáadjuk. A par...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű